WOW KILLER

Beta testiranje Guild Warsa 2 već ove godine!

19.05.2011 u 10:57

Bionic
Reading

Guild Wars 2 jedan je od najiščekivanijih, ako ne i najiščekivaniji MMORPG, koji bi u žanr trebao unijeti mnogo novina, i to bez mjesečne pretplate. Predviđa se da bi igra svjetlo dana trebala ugledati u prvoj polovici 2012, a sada znamo i to da će beta testiranje započeti još ove godine

Beta testiranje nadolazaćeg MMORPG-a Guild Wars 2 započet će u drugoj polovici ove godine, objavio je Jaeho Lee iz NCsofta investitorima na tradicionalnoj godišnjoj konferenciji.

 

Guild Wars 2 prvi put je najavljen još 2007. godine i sve otad NCsoft se drži politike po kojoj će igra biti gotova 'kad bude gotova' te dosad nismo imali ni približno vrijeme izlaska: 'S početkom u 2012. godini, vjerujemo da će konstantan financijski rast biti potaknut izlaskom novih blockbuster naslova poput Blade & Soul te Guild Wars 2', izjavio je Lee na konferenciji te na neki način otkrio planirano razdoblje izlaska.

 

Prema mnogima, Guild Wars 2 je trenutno najambiciozniji i najperspektivniji MMO u produkciji koji bi konkurenciji mogao oteti značajan dio kolača s obzirom da neće imati mjesečnu pretplatu, kao ni njegov prethodnik. Budući da da u isto vrijeme izlazi SW: The Old Republic MMO, BioWare bi mogao biti u gadnim problemima.

 

Zašto, provjerite i sami u ovom videu: