NOVI ŠEFOVI NA HRT-U

Barišić preuzeo Produkciju, Stipić Poslovanje

20.03.2017 u 18:09

Bionic
Reading

Kazimir Bačić, glavni ravnatelj HRT-a, imenovao je danas Jozu Barišića na dužnost ravnatelja Poslovne jedinice Produkcija, Nikolu Bonačića Krešića na dužnost ravnatelja Poslovne jedinice Tehnologija te Mislava Stipića na dužnost ravnatelja Poslovne jedinice Poslovanje

Što se tiče mjesta ravnatelja programa HRT-a, Bačić će za to mjesto predložiti dosadašnjeg voditelja projekta regionalnog Dnevnika Renata Kunića.

U srijedu će na Prisavlju biti organizirano izjašnjavanje kreativnog osoblja o Kunićevom imenovanju, ali njihovo mišljenje nije obvezujuće pa će Kunić po svemu sudeći postati ravnatelj programa HRT-a.

Barišića je prije godinu dana Siniša Kovačić, tadašnji v.d. glavnog ravnatelja, postavio za šefa Programa, da bi ga samo nekoliko mjeseci kasnije smijenio, a sada ga Bačić vraća, ali na poziciju šefa Produkcije.

Stipića je također Kovačić postavio za v.d. ravnatelja Poslovanja da bi ga s te pozicije maknuo njegov v.d. nasljednik Blago Markota. Stipić je sada ponovno imenovan šefom Poslovanja.