žestica nije pomogla

Bandić objasnio zašto je teturao u Sesvetama: 'Zaboravio sam popiti tabletu za tlak'

17.06.2020 u 12:24

Bionic
Reading

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić jučer je prilično iznenadio svoje domaćine u Sesvetama, gdje je zakasnio i onda se ukazao teturajući, dok su ga njegovi suradnici pridržavali. Za Radio Sljeme kazao je da 'svatko vidi ono što želi vidjeti', a sugovornik 24sata otkrio je da je gradonačelnik prije posjeta gradskom vrtu u Sesvetama bio na ručku gdje je 'probao neku žesticu'

Zagrebački gradonačelnik u utorak je 45 minuta kasnio u gradski vrt u Sesvetama gdje je trebao građanima podjeliti priručnika 'Urbano biovrtlarstvo'. Kada se pojavio, ljuljao se i teturao, a pod ruku su ga vodili suradnici. Ipak, Bandić tvrdi da mu je bilo loše iz drugog razloga.

'Jučer mi nije bilo dobro, zaboravio sam popiti tabletu za tlak. Možda sam trebao ostati doma, odradio sam koliko sam mogao i vratio se doma, popio tablete i bilo mi je dobro', objasnio je gradonačelnik Bandić.

'Nisam sklepao kotec, bilo mi je dobro nakon što sam popio lijek', rekao je Bandić i dodao da njegovi sugrađani mogu biti veseli i sretni da 'gradonačelniku nije ništa', prenosi 24sata.

Prethodno, čelnik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić izjavio je u utorak nakon predaje izborih lista Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) kako je spreman nakon izbora surađivati 'sa svima kojima je Hrvatska na srcu'.

  • +24
Milan Bandić teturao, suradnici ga pridržavali Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL