NESREĆA U ZADRU

Automobilom naletio na dvije žene na pješačkom prijelazu

10.09.2013 u 12:35

Bionic
Reading

U 11 sati na Biogradskoj cesti u Zadru dogodila se prometna nesreća u kojoj su na pješačkom prijelazu oborene dvije žene, javlja zadarska policija

Ozlijeđeni pješaci prebačeni su u bolnicu, a na mjestu nesreće u tijeku je očevid. Promet Biogradskom cestom privremeno je obustavljen. Saznajemo kako je jedna žena stara 74 godina.

'Vidio sam jednu ozlijeđenu stariju ženu, druga je bila s druge strane ceste. Nisam je vidio, samo sam čuo zapomaganje. Hitna je stigla na mjesto nesreće s tri vozila i zbrinula ih, rekao nam je jedan od očevidaca koji je dotrčao na mjesto nesreće nakon što je čuo kočenje i udarac.

Uz pješački prijelaz zaustavljena su dva vozila, dostavno i osobno. Vozač dostavnog zaustavio se kako bi propustio pješake, no s druge strane naišlo je osobno vozilo Toyota za čijim se upravljačem nalazio 60-godišnjak koji se nije stigao zaustaviti na vrijeme te je udario u pješakinje.

U zadarskoj policiji podsjećaju na slučaj koji se dogodio u petak na Obali Kralja Tomislava kada je motocikl na pješačkom oborio 67-godišnjaka i teško ga ozlijedio.