lagani sudar

Automobil međumirskog župana Matije Posavca imao 'bliski susret' s kamionom

19.12.2019 u 10:37

Bionic
Reading

Automobil međimurskog župana Matije Posavca sudjelovao je jutros u prometnoj nesreći kod naplatnih kućica u Svetoj Heleni. U kratkoj poruci za tportal Posavec kazao je da je sve ok i da je u nesreći nastala manja materijalna šteta

Posavec je sa službenim vozilom putovao na sastanak u Zagreb kada je kod naplatnih kućica došlo do 'bliskog susreta' s kamionom.

'Sve je ok. Nastala je manja materijalna šteta. Kamion je naletio na nas', kratko je u sms poruci za tportal kazao Posavec.

Za portal emedjimurje pojasnio je detalje nezgode. 'Bilo je to možda dvadesetak metara od naplatnih kućica. Radio sam nešto na laptopu, pa nisam previše pratio što se zbiva na cesti, tako da sam u posljednji trenutak spazio kamion koji nam je dolazio s bočne strane. Jedan izlaz za ENC je bio zatvoren i vjerojatno je naglo skrenuo da bi se, u posljednji čas, prestrojio u traku kojom smo se mi kretali. Zlatko, moj vozač, dobro je reagirao i sve je prošlo samo s manjom materijalnom štetom. Tako vam je to, u jednom trenutku ste pod kamionom, a sat vremena kasnije u ministarstvu raspravljamo o ulaganjima u našu bolnicu u kojoj ne trebaju čuvati krevete za nas dvojicu', kazao je Posavec.

  • +5
Prometna nesreća župana Matije Posavca Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar