VOJNIČKI SEKS UŽIVO

Australska vojska objavila rat libidu

09.04.2011 u 21:00

Bionic
Reading

Valjda je sasvim normalno to da u bilo kojoj vojnoj postrojbi sve frca od testosterona, no može biti problematično kada višak seksualne želje prijeđe s onu stranu zakona. Australsku je vojsku pogodio skandal u kojem je vojnik snimao seks s kadetkinjom i uživo ga prenosio na računala frendova u susjednim sobama. Naravno, bez njezinog znanja

Osamnaestogodišnja Kate te se večeri htjela tek poseksati, a ne snimiti pornouradak za interne potrebe svih članova vojne postrojbe. Ipak, njezin partner, također vojni novak, imao je nešto drukčiju ideju te je web kamerama uživo prenio seansu preko Skypea za prijatelje u okolnim sobama. Nije prošlo dugo i materijal je postao vruća roba na računalima vojne akademije u Canberri, a cura je o svemu saznala tek kada je započela službena istraga.

'Osjećala sam se kao da mi se srušio čitav svijet. Kada sam čula izjave ostalih vojnika koji su me uživo gledali, doslovno sam povratila', rekla je Kate, koja svejedno ne razmišlja o prestanku vojne karijere.

Ovo nije prvi seksualni skandal australskih vojničina. Pred nešto manje od mjesec dana zapovjednik marinaca zaprijetio je čitavoj mornarici da će uvesti redovnu kontrolu zadaha i policijski sat jerbo je interni izvještaj ukazao na konstantnu zloupotrebu alkohola i sveprisutni mentalitet seksualnog predatorstva.

Sve to dolazi nakon što je druga interna istraga pokazala da su krijumčarenje droge i rasizam svakodnevna pojava među australskim obrambenim snagama. Vrijeme je da, malo za promjenu, vojske počnu ratovati protiv samih sebe.