ZASTUPNICA GLASA

Anka Mrak Taritaš pozitivna na koronavirus

  • Autor: S. S.
  • Zadnja izmjena 05.12.2020 12:53
  • Objavljeno 05.12.2020 u 12:17
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Anka Mrak Taritaš, saborska zastupnica Glasa, pozitivna je na koronavirus.

"Dosad su mi govorili da sam pozitivan lik, ali sad imam crno na bijelom. Danas sam dobila pozitivan nalaz na COVID-19 i u izolaciji sam do kraja idućeg tjedna. Osjećam se dobro i nemam značajnijih simptoma. Čuvajte se svi i pazite i na sve oko sebe, posebno na one najranjivije", poručila je Mrak Taritaš na Facebooku.

Dosad su mi govorili da sam pozitivan lik, ali sad imam crno na bijelom. Danas sam dobila pozitivan nalaz na COVID-19 i...

Objavljuje Anka Mrak - TaritašSubota, 5. prosinca 2020.

Tijekom saborske rasprave o izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva, Mrak Taritaš rekla je da se uvođenjem mjera ograničavaju ljudska prava te da je za to potrebna šira podrška. Upozorila je kako se nalazimo u okolnostima kada je širenje epidemije izašlo izvan kontrole.

Glasala sam protiv izmjena zakona zbog načina na koji se izmjene donose. Hrvatska se nalazi u posebnim uvjetima, u to...

Objavljuje Anka Mrak - TaritašPetak, 4. prosinca 2020.

Uvođenjem kažnjavanja ulazimo u sivu zonu, ocijenila je Mrak-Taritaš i pozvala na poštivanje Ustava. Po njezinoj ocjeni, promjeni zakona se pristupilo ishitreno,a ne sustavno i razumno i dobili smo - 'vikend zakon'.

  • +4
  • +1

Zagreb: Oporba napustila sabornicu i ne žele glasovati o proračunu koji nazivaju "cirkusom"

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL