ŽELJEZNA UNUKA

Amanda Thatcher: Samouvjerenost mi je u krvi

19.04.2013 u 14:35

Bionic
Reading

Amanda Thatcher (20), unuka preminule bivše britanske premijerke Margaret Thatcher, koja je na ceremoniji ispraćaja svoje bake u Katedrali sv. Pavla impresionirala prisutne svojim čitanjem biblijskih citata, rekla je da nije imala tremu jer su joj javni nastupi 'na neki način u krvi'

Amanda Thatcher, studentica u SAD-u, činila se potpuno smirenom dok je čitala ulomke iz Biblije pred svjetskom državničkom elitom i milijunskim gledateljstvom prijenosa sprovoda.

Nakon ceremonije u katedrali, Amanda Thatcher razgovarala je s parlamentarcem Robom Wilsonom iz Konzervativne stranke, na primanju u Guildhallu.

'Očito je da je ona voljela i duboko poštovala svoju baku, to je snažno pokazala u našem razgovoru', rekao je Wilson.

'Ona je apsolutno ljupka djevojka, veoma dražesnih manira. Ona je veoma samouvjerena mlada dama. Pitao sam je kako je uspjela zadržati takvu sigurnost prilikom govora, a ona je rekla: To mi je, na neki način, u krvi', prepričao je Wilson.

Amanda i njezin brat Michael (24) djeca su Marka Thatchera, sina bivše premijerke, i njegove prve supruge Diane Beckett.

Amanda i Michael Thatcher žive s majkom u Dallasu, u američkoj saveznoj državi Teksas. Amanda je talentirana atletičarka, koju su školske kolege prepoznale kao onu koja među svima njima 'ima najviše izgleda promijeniti svijet'.

Amanda i Michael su strastveni evangelički kršćani i bili su 'najveća radost' bake Thatcher pred kraj njezina života.