divljački napad

28-godišnjak iz Gline brutalno pretukao ženu u Splitu, u tijeku policijska potjera

17.07.2021 u 15:37

Bionic
Reading

Taman kada je dolazila u caffe bar "Firule" da otvori objekt u kojem povremeno radi, napadnuta je i brutalno pretučena 52-godišnja Nevenka Margeta iz Splita, javlja Slobodna Dalmacija.

Žena nije ni otvorila kafić, a s leđa joj je prišao muškarac koji je ljubazno zamolio da mu da čašu vode. Nevenka je krenula otvoriti lokal i dati mu vode, a muškarac mlađe životne dobi ju je tada svom snagom udario bocom piva po glavi.

Kad je nesretna žena pala, divljački ju je tukao rukama i nogama po glavi, a napad bi vjerojatno potrajao i duže da se nije umiješala jedna strana turistkinja i još neke žene koje su išle na plažu.

Divljak je nakon toga mirno odšetao, a Nevenka je odmah prevezena na Hitnu pomoć gdje joj je evidentirano više udaraca, hematoma i razderotina po glavi, rukama i vratu, ali srećom bez prijeloma.

Jerko Kurevija, dežurni službenik za informiranje iz PU splitsko-dalmatinske nam je potvrdio da je uistinu napadnuta žena jutros u 7,15 sati u ulici Put Firula b.b i da je kriminalističko istraživanje u tijeku, no nije htio govoriti ništa o glasinama da je napadnuta još jedna ženska osoba.

U međuvremenu, Slobodna Dalmacija dobila je i video brutalnog napada. Napadač je, kako neslužbeno doznaje, 28-godišnji A. N. iz Gline kojeg zovu "Aco Srbin", ali to policija još nije potvrdila. Još ga nije uhitila, ali se očekuje skoro uhićenje. Navodno je lociran i bježi u pravcu Srinjina, viđen je kako se probija kroz šikaru.