DOVIK@FERIT

Želite studirati elektrotehniku i računarstvo i tražite posao u struci? Osječki fakultet organizira Dan otvorenih vrata

18.03.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Srednjoškolci, želite se upisati na osječki Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija? Zanima vas koji se poslovi nude tamošnjim studentima? Fakultet poziva sve zainteresirane da u srijedu dođu na Dan otvorenih vrata i karijera i pogledaju što im se nudi. I ne zaboravite ponijeti CV!

Ove srijede na osječkom Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija održat će se drugi DOVIK @FERIT, Dan otvorenih vrata i dan karijera. Vrata fakulteta bit će otvorena svim znatiželjnicima koji će između 10 do 16 sati moći slobodno razgledati sve ono što nudi fakultet, ali i tvrtke u kojima bi se mogli zaposliti kakon završetka studija.

Ponuda ljetnih praksi

Srednjoškolci će tako moći razgledati sve laboratorije, posjetiteljima će se prezentirati različiti projekti, a govorit će se i o mogućnostima studiranja na FERIT-u. Studentima će se pak u prostorima fakulteta predstaviti 27 kompanija, održat će se niz prezentacija i Career speed dating. Kako do posla objasnit će bivši studenti FERIT-a, a predstavit će se i ponuda ljetnih praksi.

Svoj dolazak potvrdile su kompanije Bamboo Lab, Inchoo, Institut RT – RK, Mono, Danieli Systec, Rimac Automobili, Helb, Ina... U akciju se uključio i Hrvatski Telekom koji ove godine predstavlja dva projekta, HAL Tamare Perušić, Ivana Sokola i Zorana Kundeka, te BI & Big Data Gorana Kesegića.

Poslovi čekaju, ne zaboravite ponijeti CV!

tehno trendovi

Želite zadržati posao ili pronaći novi? Ovo su znanja koja će vam trebati

Pogledaj galeriju

Inicijativa HAL – Harmonized API Layer temelj je za izgradnju dizajna API-a u cijeloj Deutsche Telekom grupi. Ovaj kompetencijski centar izrađuje arhitekturu, dizajn, specifikacije i razvojni okvir za razvoj svih budućih API-a. Big Data je tehnologija koja omogućava prikupljanje i obradu velikih količina strukturiranih i nestrukturiranih podataka u realnom vremenu.

Detaljan raspored obilazaka laboratorija i prezentacija tvrtki možete vidjeti na ovoj adresi. Nikakve najave dolaska nisu potrebne. Samo dođite, svi ste dobrodošli, poručuju organizatori s FERIT-a. I ono najvažnije: poslovi čekaju pa ne zaboravite ponijeti svoj CV!