PRIJAVITE SE

Zagreb će krajem ožujka ugostiti veliku konferenciju za mlade, govorit će i Ivica Đikić

13.03.2019 u 13:23

Bionic
Reading

LEAP Summit će prvi puta trajati četiri dana, a očekuje se kako će okupiti više od 4.000 sudionika iz 40-ak država svijeta

Četvrti LEAP Summit, međunarodna konferencija za mlade u jugoistočnoj Europi, bit će održana zagrebačkom Plaza Event Centru 29. i 30. ožujka.

Očekuje se da će okupiti više od 4.000 sudionika iz četrdesetak država svijeta. Predavanja 80 domaćih i stranih govornika sudionice i sudionici moći će pratiti na pet pozornica. Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu registraciju na www.leapsummit.com do 20. ožujka.

DIGITALIZACIJA

Kako je na konferenciji Digital Takeover 2019? Zavirite!

Pogledaj galeriju

Multidisciplinarne teme konferencije obuhvaćaju digitalne tehnologije, inovacije, poduzetništvo i inspirativne priče. Cilj konferencije je mladima otvoriti nove prilike za razvoj karijere, zapošljavanje, samozapošljavanje i učenje o novim trendovima.

Novost u programu je Pre-Summit 27. i 28. ožujka, koji će ponuditi radionice, prezentacije ideja i interaktivne sastanke koji sudionicima omogućavaju druženje i upoznavanje prije glavne konferencije. Priliku za sudjelovanje imat će svi prijavljeni na LEAP Summit koji budu dovoljno brzi u prijavi na Pre-Summit program koji ima ograničen broj mjesta.

Između ostalih, predavanja će održati Ivan Đikić, direktor Instituta za biokemiju i suosnivač Frankfurtskog instituta za rak, Mladen Pejković (zadužen za transformacijske programe i informacijske i komunikacijske tehnologije u Atlantic Grupi) i Caitlin Mcallister (izvršna direktorica Catapulta Chicago, neprofitne zajednice za startupove kojima pomaže pokrenuti i razvijati poslovanje). Predviđen je i networking za poduzetnike.

Organizator LEAP Summita je udruga mladih Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI).

Više: LEAP Summit