NEOBIČAN STROJ

Zaslon na novom Acerovom laptopu moći ćete - zavrtiti

30.08.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Predator Triton 900 imat će okvir u kojem će se zaslon razlučivosti 3.840 puta 2.160 piksela moći okretati za 180 stupnjeva

Iako prijenosno računalo Predator Triton 900 nije dio Acerove prezentacije tijekom sajma IFA 2018 u Berlinu, ta je tvrtka odlučila prikazati kako će izgledati te otkriti po čemu će biti jedinstveno.

O čemu se radi? Pa, Predator Triton 900 imat će okvir u kojem će se zaslon moći okretati za 180 stupnjeva. To znači kako ga nećete moći koristiti položenog kao šator ili s nogicom postolja, a ni kao tablet računalo, s obzirom na to kako je riješeno hlađenje.

OPERATIVNI SUSTAVI

Evo kako u Windowsima 10 možete sakriti ikone, datoteke, mape i značajke

Pogledaj galeriju

No, poslužit će kad poželite pobliže pogledati nešto na zaslonu ili ga okrenuti na drugu stranu kako biste se malo odmorili od posla uz kakvu pucačinu ili brzu vožnju u načinu rada Drive-In Theater.

Iz Acera zasad nisu objavili puno hardverskih i inih specifikacija vezanih uz Predator Triton 900. Šarka okvira izrađena je korištenjem CNC-a i trebala bi podržavati G-Sync zaslon razlučivosti 3.840 puta 2.160 piksela.

Pod haubom bi trebali biti Intelov procesor i Nvidijin grafički čip GeForce (moguće iz serije RTX 20), koje će hladiti novi ventilator četvrte generacije AeroBlade 3D.

Procesori će biti smješteni između zaslona i tipkovnice, ispod usisnika. Ventilator će biti sa svake strane procesora i grafičkog čipa te zrak povlačiti iz smjera tipkovnice, a izbacivati ga straga i sa strane.

Predator Triton 900 Gaming Laptop – Alter Your Perception Izvor: Društvene mreže / Autor: Predator Gaming

Predator Triton 900 dolazit će, čini se, s mehaničkom tipkovnicom s RGB pozadinskim osvjetljenjem. Trackpad je prebačen na desnu stranu tipkovnice. Moguće ga je jednim dodirom preobraziti u LED-osvjetljen brojčanik.

Medijske tipke smještene su u gornji lijevi kut tipkovnice, uz naprijed usmjerene zvučnike sa svake strane tipkovnice. Vidljivi su utori za USB-C i USB-A te Ethernet, kao i čitač kartice SD, piše Digital Trends.