INSAJDERI NAJAVLJUJU

Zar će ovako izgledati? Procurile su slike Apple Watcha Pro

06.09.2022 u 09:48

Bionic
Reading

Najnoviji Apple Watch kojeg mnogi zovu Apple Watch Pro obavijen je velom tajne, no čini se da se, dan prije premijere, netko domogao dodatnih informacija

Na internetu su se pojavile navodne slike dodataka za novi Apple Watch Pro koje, među ostalim, daju bolji uvid u izgled nadolazećeg prijenosnog uređaja. Maskica za novi sat tako na sebi ima mjesto za drugu tipku koja se ovaj put nalazi lijevo od ekrana, dok se CAD slike koje je izbacio 91mobiles podudaraju sa izrezima.

Slike također prikazuju potpuno ravan prikaz i tipku na lijevoj strani ispod redizajniranog izlaza za zvuk uz novu izbočinu na desnoj strani koja u sebi ima mikrofon, tipku i digitalnu krunu. Kruna, nadodaje Verge, također izgleda bolje zaštićena od slučajnog pritiskanja.

Bloombergov Mark Gurman kasnije je potvrdio izgled pametnog sata objavivši 'To je zbilja to' na Twitteru.

Ako je ovo sve zbilja ono što je Apple priredio, lijepo je znati da kompanija razumije zahtjeve sportaša za koje je, na koncu, Pro model i napravljen.

Ovisnici o avanturama vole ekrane na dodir, no i dalje preferiraju velike tipke koje se može pritisnuti dok su pod vodom, na litici ili kad jure niz biciklističku stazu.

Velik broj slika koje su na Twitteru objavili insajderi Sonny Dickson i DuanRui potvrđuju ovaj dizajn, a Gurman najavluje da će pametni sat doći sa načinom rada koji troši manje baterije, povećanim kapacitetom baterije i 'otpornim kućištem od titanija'. 91mobiles pak priča da 'izvori u industriji' kažu da kućište Apple Watcha ima dijagonalu od 49 milimetara što, makar nije najveći pametni sat za sportaše na tržištu, i dalje nije loše. Podsjetimo, 'običan' Apple Watch dolazi u dimenzijama od 45 do 38 milimetara.

  • +20
Apple Watch Series 7 Izvor: Promo fotografije / Autor: Apple

Konačne informacije o novom Apple Watchu saznat ćemo tijekom službene prezentacije 7. rujna kad će ga Apple predstaviti zajedno s novim telefonima iz serije iPhone 14.