moj posao

Zaposlenike traže nakladnici i banke, a posla ima i u Zadru i Osijeku

25.02.2019 u 12:40

Bionic
Reading

I ovaj tjedan nove djelatnike zapošljavaju neke doista zanimljive tvrtke. Još nije kasno da im pošaljite svoju prijavu.

Školska knjiga je vodeći nacionalni i regionalni nakladnik, a trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: Senior PHP developer, Junior PHP developer, Senior JavaScript developer, Junior JavaScript developer. Oglas je aktivan do 6. ožujka.

Tvrtka Newton Technologies zapošljava Junior Customer Relationship Specijalista koji će raditi na komunikaciji s klijentima, educirati korisnike na terenu, evaluirati napredak korisnika. Poslodavac nudi stalni radni odnos, rad na novim tehnologijama i sudjelovanje u razvoju hrvatskog IT sektora, stimulativna primanja, službeni mobitel. Rok prijave na oglas je 8. ožujka.

Tvrtka Blink ima 20 godina iskustva na području sistemske podrške i razvoja softverskih rješenja. Trenutno zapošljavaju System administratora koji će nadzirati informatičke sustave, pružati korisničku podršku i savjetovati klijente. Rok prijave na oglas je 8. ožujka.

OTP banka uspješna je i ugledna institucija koju su klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku. Trenutno zapošljavaju Višeg IT revizora u Odjelu revizije informacijskih sustava, a mjesto rada je Zadar. Detalje pročitajte u oglasu.

Vertiv Hrvatska zapošljava osobu na poziciji BMS Controls Enigneer. Bez obzira jeste li iskusni stručnjak, tek završili fakultet u Vertivu vas čeka mnogo mogućnosti. Poslodavac vam nudi zanimljivo radno okruženje, kompetitivnu plaću, kontinuirani profesionalni razvoj. Mjesto rada je Osijek a rok prijave je 5. ožujka.