Bethesda najavila

Zaigrajte prve tri misije novog Dishonoreda - besplatno!

05.04.2017 u 10:40

Bionic
Reading

Poznati proizvođač i izdavač najavio je demo verziju izvrsnog Dishonoreda 2. Znači li to da nisu baš zadovoljni igrinom prodajom?

Bethesda tvrdi da ne. Besplatna demo verzija drugog Dishonoreda imat će, kao što smo natuknuli, prve tri misije igrine kampanje, što je zbilja puno uzmemo li u obzir da cijela igra ima ukupno devet misija.

Dostupne misije bit će moguće završiti sa Corvom i Emily. Podsjetimo, svaki od likova ima jedinstvene moći pomoću kojih misijama može pristupiti na vrlo specifičan način. Također podsjećamo da se sve misije mogu završiti na nekoliko različitih načina, što samom demou daje zapanjujuću dugotrajnost. Evo što je Bethesda imala reći o svemu tome:

'Nakon što je luda vještica Delilah preuzela prijestolje, sudbina vašeg carstva na rubu je propasti. Kao Emily ili Corvo otputovat ćete izvan zidina Dunwalla u Karnacu - nekad prekrasnog obalnog gradića koji čuva ključ povratka Emily na vlast. Naoružani moćnim natprirodnim moćima, oružjima i gadgetima, koliko daleko ćete ići da ulovite svoje neprijatelje i vratite ono što vam pripada?'

Pa, sudeći prema dužini demo verzije, rekli bismo oko tri prve misije.

Besplatna verzija Dishonoreda 2 na PC, Xbox One i PlayStation 4 stiže 6. travnja. Nadalje, igrači koji igru kupe nakon demoa zadržat će svoj napredak.

Dishonored 2 official e3 2016 trailer