green cube

Zagrebački IN2 informatizira zdravstvene ustanove Saudijske Arabije

  • Autor: M.S.
  • Zadnja izmjena 25.02.2019 13:33
  • Objavljeno 25.02.2019 u 13:33
Mohammad A. Al Sager; Siniša Košćina i Lieven Baten

Mohammad A. Al Sager; Siniša Košćina i Lieven Baten

Izvor: Promo fotografije / Autor: IN2

IN2 je potpisao ugovor o isporuci, implementaciji i održavanju zdravstvenog informacijskog sustava u ustanovama za njegu pacijenata u Saudijskoj Arabiji. S više od 40 zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj i svijetu u koje je uveo moderne informacijske sustave, IN2 nastavlja sve snažnije izvoziti ovaj proizvod.

Zdravstveni informacijski sustav Green Cube prilagođen je potrebama ustanova za dugotrajno liječenje i njegu te pružanje kućne njege na području cijele Saudijske Arabije.

Nakon prve faze koja pokriva Rijad, gdje se očekuje implementacija u dvije ustanove do kraja ove godine, predviđeno je širenje mreže na pet drugih gradova u Saudijskoj Arabiji i zemljama članicama Vijeća za suradnju u Zaljevu (GCC).

Suvremene usluge zdravstvene njege

Na ovom projektu IN2 udružuje snage sa španjolskom tvrtkom Tich Consulting Torrevieja, a odabrao ih je saudijski investitor Hosna Medical Care Company. U donošenju odluke o odabiru dobavljača informacijskog sustava sudjelovao je i belgijski Acalis, tvrtka koja djeluje u području zdravstva na globalnoj razini, a na područje Saudijske Arabije dovodi nove i suvremene usluge zdravstvene njege.

Ovo je prvi projekt Sektora zdravstva IN2 u zemljama članicama Zaljevskog vijeća za suradnju, a dolazi nakon uspješnog ulaska na tržišta Azerbajdžana i Vijetnama. S više od 40 zdravstvenih ustanova u portfelju klijenata u koje je uspješno implementirao informacijske sustave, IN2 sve snažnije izvozi ovaj proizvod, jačajući svoju prisutnost na tržištima regije i svijeta.

Po načelu 'ključ u ruke'

IN2 grupa ima tim od sedamdesetak stručnjaka koji se bavi razvojem softverskih proizvoda za bolnice, laboratorije, zdravstvena osiguranja i druge zdravstvene institucije. Softvere za zdravstvo IN2 grupa isporučuje po načelu 'ključ u ruke', izvodeći sve od početne evaluacije stanja, instalacije programskog paketa, prilagodbi, treninga korisnika, podrške i održavanja sustava tijekom cijelog njegova životnog vijeka, do savjetovanja o unapređenju poslovnih procesa.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!