PA-PA

Za ove Sonyjeve mobitele više nema nadogradnji Androida

16.09.2014 u 07:29

Bionic
Reading

Sony je objavio kako neće isporučivati nadogradnje za operativni sustav Android za četiri modela pametnih telefona. Jedan od njih na tržištu se pojavio prije tek nešto više od godine dana

Evo o kojim je uređajima riječ.

Xperia C - predstavljena u srpnju 2013. s izdanjem 4.2 Jelly Bean, koje uopće nije nadograđeno. Zadnja nadogradnja za ovaj uređaj stigla je u kolovozu ove godine i nije bila vezana uz operativni sustav.

Xperia L - predstavljena u svibnju prošle godine, s izdanjem 4.1 Jelly Bean. Nadograđena u listopadu iste godine, na izdanje 4.2. Zadnja nadogradnja, također nevezana uz OS, stigla je u travnju ove godine.


Xperia M - predstavljena u kolovozu 2013, sa 4.1 Jelly Bean. Nadograđena u ožujku ove godine, na 4.3 Jelly Bean, dok je zadnja nadogradnja nevezana uz OS stigla u lipnju.

Xperia SP - predstavljena lani u travnju, s izdanjem 4.1. Nadograđena u veljači ove godine, na 4.3 Jelly Bean. Zadnja nadogradnja nevezana uz OS bila je također u lipnju.

Vjerujemo kako vlasnici ovih uređaja - svih redom mlađih od 18 mjeseci - neće biti zadovoljni što će im biti uskraćena nadogradnja na zadnje izdanje
Androida.

Izvor:Neowin