UDRI PO KONKURENCIJI

Za iPhone ili Galaxy Microsoft će vam besplatno dati Lumiju

06.02.2014 u 10:13

Bionic
Reading

U borbi za korisnike proizvođači čine svakojake poteze te ono što je Microsoft upravo napravio uopće ne čudi. Kompanija je odlučila besplatno ponuditi svoj pametni telefon ili phablet u zamjenu za neki od mobitela konkurentskih proizvođača

‘Zaslužujete nešto bolje’, stoji u objavi na službenim Microsoftovim stranicama u sklopu koje zainteresiranim korisnicima nudi zamjenu ‘staro za novo’. Ipak, umjesto da neku od novih Lumija ponude u zamjenu za neki od ranijih Nokijinih mobitela, Microsoft se odlučio udariti po konkurenciji.

Posjetite li tako stranicu Microsoftove ponude, dočekat će vas ilustracija kante za otpatke iz koje vire logotipi Androida i Applea.

U ostatku objave stoji da ćete, predate li Microsotu svoj iPhone 4, 4S ili Samsungov Galaxy S2, u zamjenu dobiti pametni telefon Nokia Lumia 1020 ili phablet Nokia Lumia 1520. Mobitel koji predajete Microsoftu također mora biti ispravan i neoštećen.

Ono što bi vas moglo odgovoriti od ove ponude je činjenica da se ponuda odnosi isključivo za područja u kojima postoje dućani Microsoft Store te da je namijenjena korisnicima koji žele potpisati dvogodišnji ugovor s telekom operaterom AT&T.