ANTIRECESIJSKI VODIČ

Web::Strategija 5.0 uspješno uklanja recesiju

19.05.2009 u 15:38

Bionic
Reading

Najavljujemo vodeću regionalnu konferenciju o web poslovanju, ovoga puta petu po redu, pod nazivom 'Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje' koja će se održati 17. lipnja 2009. u najvećoj dvorani na katu, u modernom konferencijskom centru Hypo EXPO XXI u Zagrebu

Peta antirecesijska konferencija održat će se pod organizacijskom palicom agencije Marketing odjel, pod budnim okom predsjednika programskog odboraBranka Vujića te pod zlatnim pokroviteljstvom kreativne agencije Omega Media, srebrnim pokroviteljstvom studija Virtus Dizajn, brončanim pokroviteljstvom IT tvrtke Internet Softver i učilišta Filaks

Suorganizacijsku pomoć Web::Strategiji osiguravaju: Hypo EXPO XXI, Nivas, Stedas, Stimulans, Pago, Podravka, OH!, Nova Noa i Abrakadabra te edukacijski partner učilište Cognita

Web:Strategija je, već uobičajeno, pod zlatnim medijskim pokroviteljstvom najjačih internetskih medija – Net.hr, tportal.hr, Forum.hr, 24sata.hr, Monitor.hr, Poslovni.hr, ETARGET kontekstualne mreže te jakih poslovnih i dnevnih medija - Lider, VIDI, Poslovni savjetnik, Slobodna Dalmacija i Kapital Network televizija.

Na petoj Web::Strategiji očekuju Vas domaći profesionalci za web poslovanje, predavači s dugogodišnjim iskustvom u poslovanju i marketingu te s ciljanim predavanjima na temu primjene web poslovanja u recesiji.

Sudionici konferencije imaju mogućnost upisa sljedećeg dana, dakle 18.6. (četvrtak), na specijaliziranu Web Business Radionicu za početnike koja se održava u suradnji s Web::Edukacijom. Na radionici će polaznici doznati i isprobati konkretne, jednostavne i razumljive savjete o tome kako naučena znanja uklopiti u poslovanje tvrtke iz koje dolaze.

Osim edukativnih predavanja i panel rasprave, na konferenciji će se dodijeliti priznanje Zlatna nagrada Web::Strategije u novoj kategoriji - Zlatno web poslovanje 2008. za istaknute prošlogodišnje pojedince ili tvrtke koje su pridonijele poboljšanju uvjeta web poslovanja u regiji. Prijave za nominacije traju do 11.06.2009, a više o detaljima prijave pročitajte na službenoj stranici konferencije.

Konferencija ima misiju ostaviti sudionike u pozitivnim ozračju nakon što dobiju savjete koje će primijeniti u poslovanju svoje tvrtke. Zato ne dopustite da Vas ovo doba nezavidne gospodarske situacije obeshrabri, nego kroz saznanja predavača s dugogodišnjim iskustvom u web poslovanju pronađite idealno rješenje poslovne prilagodbe.

Prijavite se još danas na Web::Strategiju po nižoj cijeni i provjerite zašto je Web::Strategija najposjećenija konferencija o webu.