ZA 2017.

VW 'Bube' stižu u osvježenom i bogatijem ruhu

24.08.2016 u 08:06

  • +5

VW osvježio model Beetle za 2017.

Izvor: Promo fotografije / Autor: http://www.carscoops.com

Bionic
Reading

VW-ovi modeli Beetle i Beetle Cabriolet uskoro će biti mnogo poželjniji za one koji traže više mogućnosti izbora. Modeli vozila za 2017. godinu stigli su u nizu novih fotografija, a pored blagog redizajna vanjštine, valja spomenuti i niz različitih paketa opreme

Branici su sad nešto naglašeniji (kao i lukovi nad kotačima), a tu su i nove boje karoserije. Posebno su ipak naglašeni noviteti u opremi i mogućnost prilagodbe. Volkswagen je u nove 'Bube' ubacio i Blind Spot Monitoring s Rear Traffic Alert sustavom, koji se brine za mrtvi kut i upozorava vozača na druga vozila čak i kada se izlazi s parkinga.

Središnja konzola je također dostupna u obojanoj varijanti, tu je prilagodljivo ambijentalno osvjetljenje, nove tkanine i tehnologija. Tako je tu opcija 6,3-inčnog zaslona osjetljivog na dodir s podrškom za MirrorLink, Apple CarPLay i Android Auto.


Novi model VW Beetle stići će s ukupno pet motora, od čega su tri turbobenzinca, od 1,2-litrenog modela koji razvija 105KS pa sve do 2,0-litrenog TSI motora koji razvija više no pristojnih 220KS. Dizelska ponuda stiže u varijantama od 110KS i 150KS, a svaki od motora je moguće opcijski uzeti i s DSG automatskim mjenjačem.

Više detalja moguće je pročitati na Volkswagenovim stranicama