NOVO U PONUDI HT-A

Vrijeme je za Microsoft Office 365

17.07.2014 u 07:23

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom prvi nudi Office 365 s mogućnošću plaćanja u mjesečnim naknadama i bez ugovorne obveze! Možete ga instalirati na računalo, tablet ili smartphone - s jednom licencom na do pet uređaja

Microsoft Office 365 sadržava sve funkcionalnosti dobro poznatog paketa Microsoft Officea - Word, Excel, PowerPoint, Outlook - no, uz brojna poboljšanja, a plaćate puno povoljnije.

Koliko je Office 365 prepoznat kod korisnika, govori činjenica da je njegova zadnja verzija preuzeta milijun puta ili jednom svake sekunde u prvih sto dana od objavljivanja.

U odnosu na klasičan Microsoft Office, Office 365 je temeljen na oblaku (cloudu) što znači da dodatno možete:

• kreirati, mijenjati i pregledavati dokumente na bilo kojem uređaju - tabletu, računalu ili smartphoneu jer je sve sinkronizirano,     
• zajednički koristiti i uređivati dokumente s ostalim zaposlenicima (SharePoint Online),
• kreirati telekonferencije sa svojim kontaktima (Lync Online),
• pohraniti podatke i dokumente online, odnosno imate dodatni backup (OneDrive for Business) i pristupiti svojim mailovima gdje god se nalazili (Exchange Online).


Office 365 se može instalirati na računalo, tablet ili smartphone - s jednom licencom na do pet uređaja.

Kvar na disku, izgubljen USB, poplave, požar i slično mogu zauvijek uništiti važne podatke pohranjene klasično, na računalu. Cloud usluge poput Officea 365 sinkroniziraju podatke na internetu tako da su vam uvijek dostupni, gdjegod se nalazili. Sve što vam treba je uređaj s priključkom na internet.

HT nudi nekoliko veličina Office 365 paketa - za obrte već s jednim zaposlenim pa sve do tvrtki s nekoliko tisuća zaposlenika.

Office 365 je na ICT Marketplaceu HT-a dostupan već od 79 kuna mjesečno bez ugovorne obveze. U tu cijenu uračunata su sva ažuriranja, uvijek najnoviji antivirusni programi za sigurno korištenje e-maila, korisnička podrška 0-24 h.

Prvih 30 dana svi ovu uslugu mogu isprobati potpuno besplatno.

Više o Office 365 u ponudi HT-a pogledajte na stranicama Hrvatskog telekoma

Kako bi poslovne korisnike educirali o svim prednostima cloud usluga koje će im uvelike pojednostavniti svakodnevni rad, u HT-u su pokrenuli video online kampanju Kata i Data. Kata je uspješna poslovna žena koja nije na 'ti' s IT uslugama kojim se svakodnevno služi dok je Data stručnjak koji poznaje cloud rješenja.