IMA RJEŠENJA

Vipnet se možda ostavlja iPhonea, a ovako ga možete kupiti

19.02.2014 u 12:32

Bionic
Reading

Na internetu su se tijekom današnjeg dana pojavile informacije prema kojima Vipnet tj. Telekom Austrija raskida suradnju s Appleom. Provjerili smo kakva je situacija u taboru HT-a

Kolege sa stranice ICT Business objavili su tijekom današnjeg dana članak naslova Telekom Austrija i Vipnet prekinuli suradnju s Appleom. Kontaktirali su Vipnet, no odgovori koje su dobili nisu sasvim jasni.

Odlučili smo kontaktirati Hrvatski Telekom oko cijele stvari, a odgovor prenosimo u cijelosti:

HT je prvi partner Applea u Hrvatskoj i prvi smo korisnicima donijeli mobilne proizvode tog dobavljača na hrvatskom tržištu. Naša suradnja od ljeta 2008. vrlo je plodonosna, od prvog modela iPhone 3G koji je korisnicima ponudio potrebne minimalne specifikacije, preko uređaja 3GS, 4, 4S, 5, do najnovijih modela 5S i cjenovno povoljnijeg 5C koje je HT ponudio uz svoje najbolje tarife. Apple je HT-u jednakopravan partner sa svim drugim dobavljačima terminalne opreme, te će poslovanje nastaviti u okvirima uspješnih marketinško-prodajnih akcija, koje i dalje osiguravaju HT-u poziciju inovativnog i modernog telekom operatera, te prvog odabira najvećeg broja poslovnih i privatnih korisnika u Hrvatskoj.

Appleov iPhone u raznim varijantama moguće je dobaviti u ponudi HT-a, a za model iPhone 5C potrebno je izdvojiti 398 kuna, dok za snažniji model iPhone 5S treba izdvojiti 1.098 kuna.

Cijelu ponudu HT-a možete provjeriti preko ovog linka