TEHNO NAJAVA

[VIDEO] Naslovi vrijedni pažnje: Ovo su najveće igre ovogodišnjeg Xbox & Bethesda Game Showcasea

14.06.2022 u 07:35

Bionic
Reading

Microsoft je ove godine ubacio u petu brzinu te ljubiteljima igara predstavio hrpu uzbudljivih naslova

Xbox je tijekom prezentacije Xbox & Bethesda Game Showcase predstavio velik broj novih naslova - od dugo iščekivanog Starfielda do Overwatcha 2 koji će, izgleda, biti besplatan. Konačno, tu su i vijesti o novom Diablu 4.

Xbox se tijekom ovog događaja koncentrirao na igre koje ćemo igrati unutar idućih 12 mjeseci, što znači da bar nećemo morati čekati (pre)dugo. Ovo su najveće objave Microsoftove prezentacije.

Hollow Knight: Silksong dolazi nagodinu

Izvor: Društvene mreže / Autor: Team Cherry

Hollow Knight: Silk Song, dugo iščekivan nastavak Hollow Knighta doći će 2023. te će od prvog dana biti dostupan na Xbox Game Passu. Foršpan prikazuje elegantan platforming i lijepu grafiku, no jedna stvar i dalje nedostaje - točan datum izlaska.

Overwatch 2 će biti free to play

Izvor: Društvene mreže / Autor: Blizzard

Ovaj put službeno: Overwatch 2 će se moći preuzeti besplatno, a rani pristup igri na snagu stupa već 4. listopada. Blizzard je pored najave o free to playju predstavio novog lika - Junker Queen. Blizzard će više o igri objaviti tijekom specijalnog događaja 16. lipnja.

Starfield napokon ima video same igre i dojmovi su...ne baš tako dobri

Izvor: Društvene mreže / Autor: Bethesda

Bethesda je napokon predstavila snimku iz svoje sljedeće 'Bethesda igre' Starfield. Firmin šef Todd Howard pričao je o masivnom svemiru, dinamičnoj borbi, mogućnostima izgradnje brodova i baza te mehanikama koje igru čine posebnima. Mi smo vidjeli No Man's Sky sa mehanikama Borderlandsa i NPC-ima koji izgledaju kao da su ispali iz kreatora likova za Fallout 4.

Diablo IV dolazi iduće godine

Izvor: Društvene mreže / Autor: Blizzard

Diablo IV napokon ima 'okviran' datum izlaska. Igra će, prema Blizzardu, na PC i Xbox doći iduće godine. Blizzard je tijekom prezentacije prikazao mogućnost igranja na istom TV-u, otvoreni svijet, borbu protiv drugih igrača i novu (i konačnu) startnu klasu - Necromancera.

Iduća Forza Motorsport dolazi sa par nadogradnji

Izvor: Društvene mreže / Autor: Microsoft

Nova Forza Motorsport bi trebala doći sa 'novom razinom realizma' koju pokreće Xbox Series X. Neke dodatne promjene uključuju promjenu stanja ceste zavisno o temperaturi, trošenje goriva i guma te detaljnu izgradnju vozila.

U Microsoft Flight Simulator dolazi izmišljena letjelica iz Haloa

Izvor: Društvene mreže / Autor: Microsoft

Dodatak za Microsoft Flight Simulator pod imenom '40th Anniversary add-on' koji je dostupan već sad u igru donosi jedno fantastično vozilo - topovnjaču Pelican iz Halo Infinitea. Dodatak isto predstavlja partnerstvo sa muzejem Smithsonian kako bi stvorio 'jedinstvenu' kolaboraciju o kojoj ćemo više saznati uskoro.

Redfall dolazi 2023.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Arkane

Xbox je pružio novi uvid u Redfall - kooperativnu pucačinu u kojoj se predstavnici generacije Z bore protiv opasnih krvopija u izmišljenom gradiću Redfall. Igru razvija ista ekipa koja je radila već kultni Dishonored.

U Ark 2 dolazi - Vin Diesel

Izvor: Društvene mreže / Autor: Microsoft

Ark 2 - naslov u kojemu jašete naoružane dinosaure će, izgleda, u sebi imati virtualnu verzijuVina Diesela. Prehistorijska igra preživljavanja odvija se na vanzemaljskom svijetu Arat, a na Xbox će doći iduće godine.

U izradi je novi Minecraft...otprilike

Izvor: Društvene mreže / Autor: Mojang

Minecraft Legends je nova akcijska strategija koja vas šalje da 'ujedinite podzemni svijet'. Foršpan je pun kockastih likova koji se mlate sa hordama neprijatelja i sa sobom vode gomilu svojih saveznika.