NOVITETI

Veritas nudi nova rješenja za digitalnu transformaciju

27.09.2016 u 16:08

Bionic
Reading

Veritas Technologies predstavila je svoja nova rješenja za upravljanje podacima koji su pohranjeni u oblaku. Zajednička je zadaća ovih rješenja pomoći organizacijama u lakšem transformiranju poslovanja u digitalno

Nova će se Veritasova rješenja fokusirati na tri ključna područja koja se tiču upravljanja podacima u poslovnim okruženjima: zaštitu podataka, dostupnost podataka i mogućnost uvida u strukturu podataka koji se čuvaju.

Namijenjena su upravljanju vrlo složenim IT rješenjima koja se oslanjaju na hibridni oblak te osmišljena kako bi pomogla pri digitalnoj transformaciji

NetBackup je integrirano rješenje za zaštitu podataka, njihov povrat te uvid u sve nestrukturirane podatke kojima organizacija raspolaže. Sadrži i rješenje Information Map.

Buduća rješenja NetBackupa zadržat će postojeću podršku za servise poput Amazon Web Services (AWS) i Googlea te dodati i mogućnost spajanja s Microsoftovom platformom Azure te s oblacima temeljenima na OpenStacku. Ove će mogućnosti biti dodane tijekom narednih tromjesečja.


U novim izdanjima proizvoda NetBackup će biti integriran s Veritasovom platformom za elastičnost (Veritas Resiliency Platform 2.1) pa će moći automatizirano obaviti i kompleksno vraćanje slika sustava tisuća virtualnih strojeva odjednom jednim klikom.

Veritas HyperScale for OpenStack je novo softversko rješenje za pohranu podataka koje će organizacijama omogućiti da svoje ključne transakcijske aplikacije prvog i drugog razreda migriraju u OpenStack okruženja.

HyperScale za OpenStack koristi arhitekturu koja omogućava balansiranje opterećenja prilikom raspoređivanja zadataka, za posao izrade sigurnosnih kopija i slika stanja sustava ne koristi primarne računalske resurse i može izvoditi migracije uživo na pričuvne sustave u slučaju ispada sustava za pohranu podataka ili mrežnog sustava. Očekuje se kako će se u prodaji naći u tromjesečjima koja slijede. Dostupna je pretprodukcijska verzija za testiranja.

Veritas Access omogućava pristup podacima neovisno o tome gdje se oni nalaze. Automatski sustav može seliti podatke u javni oblak (poput AWS-a) prema definiranim pravilima, ovisno o vrsti podataka, tipu datoteke ili njezinoj starosti. Moguće ga je instalirati na bilo kojem postojećem x86 hardveru.