CITY CONNECT

Uspješan start-up u dva mjeseca zaposlio 35 mladih ljudi u Varaždinu i tu ne misli stati

24.07.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Upoznajte tim i tvrtku koja uspješno kombinira ljudski i tehnološki kontakt, zbog čega je postala apsolutni hit na području grada Varaždina. I to na više jezika

Ne morate ići u Irsku da biste pronašli posao. Ta mistična zemlja dobrih poslova, za neke mlade ljude nalazi se puno bliže, u Varaždinu. Tamo je, u novoosnovanoj tvrtki City Connect posao dosad pronašlo 35 mladih ljudi. A to, kažu, tek početak. Posla i ima i bit će ga još više kako se bude širilo tržište.

O čemu je riječ i što zapravo radi ovaj varaždinski start-up? S core businessom usluga kontaktnih centara i ICT-a, City Connect pruža visokokvalitetnu komunikacijsku liniju sve većem broju hrvatskih i stranih kompanija. Bilo da je riječ o agentima korisničke podrške ili o uspostavljanju komunikacijskih mreža između tvrtki i korisnika, od maila do chata, na engleskom i njemačkom jeziku.

Prepoznali ih vodeći brendovi

Ova mlada tvrtka nudi potpuno rješenje u segmentu business process and technology outsourcinga. Vodstvo tvrtke ima dugogodišnje iskustvo u tom području, a to su, uz ljudski potencijal zapošljavanja i daljnjeg rasta, prepoznali i vodeći hrvatski i svjetski brandovi poput Hrvatskog Telekoma i Croatia osiguranja.

City Connect Izvor: Promo fotografije / Autor: City Connect

'Cilj nam je do kraja ove godine zaposliti 150 osoba u Varaždinu. S obzirom na najave klijenata i odličan odaziv kandidata, ne sumnjamo da ćemo uspjeti ostvariti ovaj cilj', ističe Ivica Mađura iz City Connecta.

'U Hrvatskoj se može naći kvalitetna radna snaga. Ljudima samo treba ponuditi zanimljiv proizvod, ukazati na razvojni put u karijeri i objasniti im ideju kamo idemo, osigurati odličnu atmosferu te alate za rad.'

Šire se po Hrvatskoj i regiji

City Connect nije stao samo na Varaždinu. U kompaniji planiraju daljnje širenje u Hrvatskoj, a već su s partnerima uspostavili centre u Skoplju i Beogradu, a uskoro će otvoriti i centar u Bosni i Hercegovini.

U kompaniji se hvale dobrim odnosom prema zaposlenicima koje mame i pristojnim plaćama. U slučaju varaždinskog centra to je početna neto plaća od 5000 kuna, uz zajamčen rast s povećanjem opseba posla. Mislite li da u njihovom timu ima mjesta i za vas, slobodno potražite dodatne informacije na njihovoj internetskoj stranici ili Facebook profilu.