GOOGLE PLAY GAMES

Uskoro ćete moći igre za Android zaigrati i na računalu, evo što nam Google sprema

11.11.2022 u 15:42

Bionic
Reading

Ako ste ikada poželjeli zaigrati neki od popularnih gejmerskih naslova za Android na svom računalu, znajte da će vam to uskoro biti omogućeno

Google Play Games, računalna aplikacija koja omogućuje igranje mobilnih igara na računalu, još uvijek se nalazi u probnoj verziji, no iz tabora internetskog diva svako malo je nadograđuju. Sada su korisnicima na tlu SAD-a omogućili igranje igara za Android na računalima, a usluga bi u skoro vrijeme trebala biti dostupna i korisnicima iz drugih zemalja.

Igre poput 1945 Air Force, Blade Idle, Cookie Run: Kingdom, Genshin Impact i Evony: The King’s Return dostupne su i besplatne za igranje. Zapravo, sve se besplatno preuzimaju, iako neke od njih nude kupnju putem aplikacije.

Trenutno u bazi Google Play igara postoji oko 85 dostupnih naslova, a Google ih planira još dodati. Najbolji dio ove integracije je to što se vaš napredak, statistika i postignuća kroz igru sinkroniziraju između mobitela i računala.

Igre za Android putem Google Play igara još uvijek nisu dostupne korisnicima iz Hrvatske, no ako se prijavite na službenoj stranici, Google će vas obavijestiti kada se to promijeni.