pokriveno iz svih uglova

Počinje ludnica: Google je spreman za Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, a vi?

11.11.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru je pred vratima. Sljedećeg tjedna 32 nacionalne reprezentacije kreću borbu za titulu najboljih na svijetu, a tabor internetskog diva Googlea upravo je objavio na koji način će vam pomoći u tome

U današnjoj objavi na službenom blogu Google je istaknuo sve načine na koje možete pratiti Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru. Prema njima, nadolazeće nogometno prvenstvo moći ćete pratiti korištenjem klasične tražilice, na Google TV-u i YouTubeu te putem Karti. Na sve četiri platforme Google će vam servirati masu zanimljivih i korisnih informacija vezanih uz SP u Katru 2022. godine.

Za one koji će koristiti pretraživanje za sve što je povezano sa Svjetskim prvenstvom Google je dodao sustav obavijesti kako bi vas upozorio na aktivnost vašeg omiljenog nogometnog tima. Pretraživanjem termina ‘svjetsko prvenstvo’ možete aktivirati ikonu zvona pored svojih omiljenih timova koje želite pratiti ovim načinom.

Google također dodaje detaljnije statistike o utakmicama, s vjerojatnostima i vremenskim rasporedom ključnih događaja. Ono što je možda najvažnije - moguće je prikvačiti rezultate utakmica uživo na početne zaslone kako biste ih pratili u stvarnom vremenu.

Više detalja o načinima na koje će Google servirati korisnicima informacije o Svjetskom nogometnom prvenstvu možete pročitati na službenom blogu kompanije.

  • +17
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening 21.9.2022. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek