pouzdana i pristupačna opcija

Upoznajte Octio periferiju: nova razina produktivnosti i zadovoljstva - samo u Linksu!

23.10.2023 u 14:59

Bionic
Reading

Bez obzira na to jeste li u školi, na poslu ili kod kuće, kvalitetan miš, tipkovnica i ergonomska podloga neophodni su jer čine ključnu vezu između vas i vašeg računala

Kvalitetan miš i tipkovnica mogu poboljšati vašu produktivnost, omogućujući brže i preciznije unos podataka i navigaciju kroz različite aplikacije. U školskom okruženju, ovi uređaji su ključni za istraživanje, pisanje i izradu prezentacija, pomažući učenicima da bolje iskoriste svoje računalo kao alat za učenje.

Ponekad, pri odabiru periferije, suočavamo se s prevelikim izborom i visokim cijenama, no istina je da u nekim situacijama nije potrebno komplicirati. Ponekad sve što nam je stvarno potrebno je pristupačna i jednostavna opcija, nešto što nije skupo, nije komplicirano za korištenje i izvršava svoju funkciju izvrsno.

Upravo iz tog razloga predstavljamo vam novi i ekskluzivni niz uredskih perifernih uređaja pod brendom Octio, dostupnih samo u Links poslovnicama i na links.hr. Ovi uređaji - miševi, tipkovnice i ergonomska podloga - postavljaju novi standard u korisničkom iskustvu, istovremeno pružajući kvalitetu, pristupačnost i jednostavnost.

Predstavljamo vam Octio KM100U set, koji uključuje USB žičani miš i tipkovnicu. Tipkovnica je izrađena od visokokvalitetne HIPS plastike s blago hrapavom završnom obradom koja smanjuje odbljesak i otiske prstiju. Dugački 1.4-metarski USB kabel osigurava pouzdanu vezu s računalom. Tipkovnica je punog formata s 106 tipki, testiranih na 10 milijuna klikova, uključujući lokalizirane hrvatske znakove. Osim standardnih tipki, tipkovnica ima i red multimedijskih tipki na F tipkama, koje se aktiviraju pritiskom na Fn tipku. Ove tipke omogućuju brzi pristup kontroli glazbe, glasnoći i drugim često korištenim funkcijama. Membranska tipkovnica s gumiranom podlogom pruža tihi rad, idealan za uredske i kasnovečernje radne sesije.

Uz tipkovnicu, u setu dolazi i žičani miš s USB priključkom i kablom duljine 1.35 metara, izrađen od izdržljive ABS plastike. Miš je jednostavan i funkcionalan, opremljen optičkim senzorom, dvjema osnovnim tipkama i kotačićem s trećom tipkom za klikanje. Srednje je veličine, odgovarajući kako osobama s manjim tako i osobama s većim šakama, a njegov neutralni nagib omogućuje udobno korištenje kako desnom tako i lijevom rukom. Ovi uređaji su kompatibilni s Windows operativnim sustavima i ne zahtijevaju dodatnu instalaciju. Uz to, mogu se kupiti i pojedinačno ako vam nije potrebna kompletna set.

Ako preferirate bežičnu periferiju, Octio nudi i dva modela bežičnih miševa: M200W i M300W. M200W je kompaktan ambidekstrozan miš s 2.4GHz bežičnom vezom, dolazi s 2 AAA baterije i USB prijemnikom. Ima fiksnu osjetljivost od 1000DPI i klasično klikanje, što ga čini idealnim za one koji vole jasniji odaziv i zvuk kod rada s perifernim uređajem. Njegova veća varijanta, M300W, također je ambidekstrozan bežični miš s 2.4GHz bežičnom vezom, isporučuje se s USB prijemnikom i jednom AA baterijom. Ovaj miš je nešto veći i nudi utišane i mekše klikove. Također dolazi s naprednijim optičkim senzorom i mogućnošću odabira između tri razine osjetljivosti (800, 1200 i 1600 DPI).

U Octio seriji također se nalazi OMP01 ERGO podloga s osloncem za zapešće, koja pomaže u očuvanju zdravlja zglobova i udobnosti pri dugotrajnom korištenju računalne periferije. Ova podloga ima dimenzije 230x190mm i debljinu od 3mm te je dizajnirana za optimalno oslanjanje zapešća na mekom jastučiću.

U današnjem svijetu obilja, Octio se ističe svojom jednostavnošću. Za one koji traže pouzdanu i pristupačnu opciju, Octio donosi rješenje. Uređaji su dizajnirani da budu pristupačni i da omogućuju svima korištenje kvalitetne tehnologije. Octio nudi raznolikost uređaja kako bi zadovoljio različite potrebe korisnika. Kvalitetni periferni uređaji su neophodni, bez obzira gdje se nalazili i što radili, jer vam omogućuju da bolje iskoristite potencijal svog računala i povećate svoju produktivnost uz udobnost rada. Octio periferija dostupna je isključivo u Links poslovnicama ili putem web shopa.