TRI BOJE KUĆIŠTA

Upoznajte Galaxy S8 u svim izdanjima, uz očekivane cijene

20.03.2017 u 12:37

Bionic
Reading

Kao da već nije otkriveno dovoljno stvari vezanih uz Samsungovu nadolazeću mobilnu perjanicu, Evan Blass (EvLeaks) otkrio je sve boje kućišta novog uređaja, kao i očekivane cijene za EU tržišta

Nažalost, slike koje je otkrio poznata figura iz IT glasina Evan Leaks ne otkrivaju stražnju stranu uređaja, na kojoj bi boja kućišta bila dominantna. Prednje površine su kod svih modela po svoj prilici vrlo slične, uz razlike vidljive tek na rubovima i uz drugačiji wallpaper

Zanimljivosti radi, boja 'Black Sky' ranije je bila poznata i kao 'Black Pearl', a neki drugi medijski autori s pristupom informacijama o Galaxyju S8 govore o još jednostavnijem nazivlju (Black, Silver i Violet). 

Evan Blass je pored ovih novih fotografija uređaja otkrio i cijene za EU tržišta. Galaxy S8 bi trebao imati cijenu od 799€, dok će model Galaxy S8+ držati cijenu od 899€. Ovo je nešto bolje od ranijih očekivanja, kada se govorilo o mogućem astronomskom iznosu od 1.000+ eura. 

Na nadolazećem događanju 'Unpacked' 29. ožujka Samsung bi trebao otkriti još i DeX Station (očekivane cijene 150€), Gear VR i Gear360 (s cijenama redom od 129€ i 229€).