KAKVA PRILIKA

Ugrabite veličanstvenu videoigru Witcher 3 po smiješno niskoj cijeni

01.06.2017 u 10:24

Bionic
Reading

CD Projekt Red još jednom je odlučio obožavatelje počastiti velikim popustom na jednu od svojih najpopularnijih igara

Treći Witcher izašao je prije dvije godine i dan danas slovi kao jedna od najbolje ocjenjenih videoigara na Steamu. Zajedno sa dvije ekspanzije Hearts of Stone i Blood and Wine, ovaj naslov igračima nudi preko devedeset sati igre ako se zbilja, ali zbilja misle žuriti. CD Projektov RPG u otvorenom svijetu atmosferična je igra čija grafička raskoš oduševljava čak dvije godine nakon igrinog izlaska i dan danas potvrđuje da legende među videoigrama zbilja postoje.

Na Steamu je sredinom tjedna počela velika rasprodaja u kojoj je The Witcher 3: Wild Hunt moguće kupiti po sniženoj cijeni. Najisplatljiviji i (tko bi rekao?) najskuplji paket je takozvani Game of The Year Edition koji sadrži izvornu igru, obje ekspanzije i sav dodatni sadržaj.

Za njega ćete morati dati 25 eura, što je pola cijene izvornog paketa koji se prodaje po cijeni od 50, odnosno 49,99 eura.

Ako već imate Witchera na Steamu, obje ekspanzije možete kupiti u pola cijene, što znači da svaka košta 4,99 eura. Izvornog Witchera 3 moguće je kupiti po 40 posto nižoj cijeni te sada košta 17,99.

Sve bitne informacije o rasprodaji možete pronaći na Steamu. Akcija traje do petka, stoga požurite!

Foršpan za legendarni The Witcher 3: Wild Hunt Izvor: Društvene mreže / Autor: CD Projekt