DOMAĆA RADINOST

U ZIP-u razvijen novi alat za rezervacije online

09.10.2013 u 16:24

Bionic
Reading

Deal Scheduler, alat za upravljanje grupnim kupnjama online, prvi je proizvod hrvatskog startupa Appointment Labs, razvijen u sklopu Zagrebačkog inkubatora poduzetništva

Alat služi za brzu rezervaciju termina online preko stranice za grupnu kupnju, u koju je prethodno integriran.

Za nas kao korisnike to znači da više nećemo morati zvati kako bismo rezervirali termin, već ćemo rezervaciju moći obaviti na samoj stranici, putem posebnog gumba. S druge strane, vlasnici stranice za grupnu kupnju više neće biti toliko zasuti pozivima, već će rezervacijama moći upravljati pomoću kalendara online.

Autori su rješenje osmislili nakon suradnje s velikom domaćom stranicom za grupnu kupnju oko organizacije ponude za jednu tvrtku koja je uspjela prodati preko tisuću kupona - i našla se u organizacijskim problemima zbog poziva kupaca koji su željeli rezervirati termin.

Tim Appointment Labs čine tri osnivača: Goran Mijalčić, Dennis Puzak i Tvrtko Kračun. Projekt su razvijali u sklopu Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, kao platformu računalstva u oblaku koja se sastoji od niza povezanih proizvoda. Svi se baziraju na rezervacijama termina kod uslužnih djelatnosti, kao što su masažni i frizerski saloni, stomatološke ordinacije i slično.

U tijeku su prve integracije servisa u regionalne web-stranice za grupnu kupnju koje će uskoro primati rezervacije putem Deal Schedulera.

Planiraju lansirati još dva proizvoda do kraja godine, također vezana uz rezervacije termina. Sva tri proizvoda međusobno su povezana pa se podaci i korisnički računi iz jednog proizvoda mogu koristiti u drugima.