PRIČA SE

U Googleu spremaju novi pametni sat, kameru, zvučnik i - jeftiniji Pixel 3?

14.02.2019 u 16:12

Bionic
Reading

Linija Made by Google ove godine mogla bi uključivati novi pametni sat s operativnim sustavom Wear, pametni zvučnik Home, kameru Nest i jeftinije izdanje smartfona Pixel

O Googleovom pametnom satu već se neko vrijeme nagađa. Platili su tvrtci Fossil 40 milijuna američkih dolara za tehnologiju vezanu uz pametne satove, što daje naslutiti kako pripremaju nešto ozbiljnije za utrku s Appleovim Watchom.

Zvučnik Home trebao bi biti nadograđen i osvježen. Moguće je kako je riječ o posve novom modelu, iako je vjerojatnije kako će sadašnje izdanje dobiti nove značajke i mogućnosti.

TEHNO SAVJETI

Isprobajte ove trikove za sigurnije surfanje na Androidu

Pogledaj galeriju

Krajem prošle godine pričalo se kako bi Google mogao rebrandirati Nest kako bi lakše prodavali sigurnosne uređaje uz proizvode iz linije Home. Sad se nagađa kako bi do kraja godine na tržište mogli pustiti novu sigurnosnu kameru.

Zadnje, ali ne i najmanje važno - moguće je kako ćemo imati prilike vidjeti izdanje smartfona Pixel koje će biti jeftinije od iPhonea XR. Početna cijena manjeg modela Pixela 3 trenutno je 799 američkih dolara. Nije nezamislivo kako bi Pixel 3 Lite mogao biti ponuđen uz cijenu od 749 USD, piše Android Authority.