PRVI U HRVATSKOJ

Tvrtka Neos dobila Oracleov certifikat

18.12.2012 u 15:37

Bionic
Reading

ADF KickStart tvrtke Neos, rješenje za razvoj poslovnih aplikacija na platformi ADF, postao je prvi hrvatski proizvod sa statusom Oracle Exastack Ready

To znači da je priznat kao partnersko rješenje potpuno usklađeno s najnovijom tehnološkom platformom za poslovne IT sustave - Oracle Exadata i Exalogic.

Oracleovi certifikati Exadata Ready, Exalogic Ready i SPARC SuperCluster Ready imaju zahtjevne standarde vezane uz performanse i pouzdanost.

Dio su Oracleovog programa Exastack Ready, kojim se potvrđuje kompatibilnost partnerskih rješenja s platformom Exastack, koja omogućava konsolidaciju IT infrastrukture objedinjavanjem posebno prilagođene opreme, sistemske i aplikativne programske podrške.

Neos je već ostvario niz važnih statusa vezanih za Oracle i uz tu tvrtku vezanu partnersku mrežu, poput statusa ovlaštenog prodavača za Oracle Engineered Systems.

Neos je domaći pružatelj usluga razvoja specifičnih poslovnih aplikacija i rješenja poslovne inteligencije. Tvrtka ima tridesetak zaposlenika, a svi stručni djelatnici posjeduju Oracleove osobne certifikate, aktivno sudjeluju na stručnim konferencijama te kao predavači na Oracleovom sveučilištu.