NOVA USLUGA HT-A

Trebate poslati faks, a nemate faks uređaj? Nema problema

16.03.2015 u 15:33

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom dojavljuje da je upravo predstavio je novu ICT uslugu Cloud Fax, koja omogućuje jednostavno i brzo primanje, slanje i arhiviranje faks poruka bez faks uređaja ili faks servera

Prema objavi HT-a nije potrebno imati faks liniju a jedini preduvjet za korištenje usluge je internetska veza i bilo koje računalo, tablet ili pametni telefon.

U odnosu na tradicionalan način faksiranja, usluga Hrvatskog Telekoma pruža nekoliko prednosti. Troškovi slanja i primanja faks poruka znatno su niži jer nema troškova kupnje i održavanja faks uređaja, troškova tonera i ne troši se papir. Osim financijske, usluga donosi i uštedu u vremenu jer više nije potrebno odlaziti do uređaja da bi se faks poruka primila ili poslala. Usluga omogućuje i povezivanje s poslovnim aplikacijama (ERP, CRM..) pa se faksovi mogu slati izravno iz njih. Svakako je velika prednost to što je primanje i slanja faks poruka moguće s bilo koje lokacije.

Cloud Faxom se upravlja putem samoposlužnoga internetskog portala pa je korisnicima jednostavno odabrati, pretplatiti se i aktivirati uslugu. Od trenutka aktivacije usluge do upotrebe same usluge potrebno je samo dvadesetak minuta. Usluga dolazi u dva paketa koja zadovoljavaju potrebe tvrtki svih veličina. Sve pakete je moguće nadograđivati dodatnim faks brojevima, kanalima za primanje i slanje te faks arhivom za pohranu.

Uslugu je moguće isprobati besplatno u razdoblju od 30 dana a nakon toga naplaćuje se putem fiksnih mjesečnih naknada, bez ugovorne obveze. Cijena paketa kreće od 39 kn/mj. Pri prelasku na Cloud Fax moguće je zadržavanje postojećeg faks broja.

Više informacija na službenom linku