EPIC ČASTI

Tražite zarazne igre za vikend? Zaigrajte Loop Hero i Bloons TD 6 potpuno besplatno

04.08.2023 u 15:44

Bionic
Reading

Epic ovog tjedna dijeli kultni klasik Tower Defense žanra, kao i jedinstveni pasivni RPG kojeg nećete moći prestati igrati

Epic u već uigranom tonu svakog tjedna donosi jedan ili dva naslova koje možete preuzeti besplatno i zadržati zauvijek. U ovotjednoj ponudi tako su se pronašla dva istinska klasika koje bi bila šteta propustiti.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Devolver Digital

Loop Hero je jedinstveni pasivni RPG u kojem krojite izazov gradeći svijet oko glavnog lika koji se, kao što i naslov nalaže, kreće u krug po prethodno definiranoj stazi.

Trik kod Loop Heroa dolazi u vidu kombiniranja ograničenog fundusa zgrada i slaganja jedinstvene kombinacije jazbina koje će glavnom liku dati najveću moguću dozu plijena i iskustva bez da ga ubiju. Ključ igre je držati balans između izazova i preživljavanja te opremiti lika najboljim zamislivim predmetima prije neminovnog sukoba s bossom.

Bloons TD 6 je, u drugu ruku, izvrstan primjer tower defense igre koja se nakon određenog vremena zbog sirove količine neprijatelja i besmisleno moćnih tornjeva pretvara u apsolutni kaos.

Ne dozvolite da vas prevari igrina simpatična grafika - Bloons TD jedan je od 'najtvrđih' predstavnika tower defensea koji na internetu ima kultni status te je, bez dvojbe, jedno od najzabavnijih i najneobuzdanijih iskustava koje u ovom nišnom žanru možete dobiti.

Izvor: Društvene mreže

Obje igre možete preuzeti besplatno sve do 10. kolovoza kad će ih zamijeniti Europa Universalis IV i Orwell: Keeping an Eye on You