oglasi

Tražite novi posao u IT-ju? Zapošljava Nova hrvatska banka, a tu je i prilika iz Irske

23.05.2022 u 12:02

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo popis aktualnih oglasa iz IT industrije

Nova hrvatska banka svojim klijentima pruža kompletnu financijsku uslugu putem digitalnih kanala kroz mrežu od 30 poslovnica diljem Hrvatske. Trenutno su u potrazi za Specijalistom za poslovne procese – RPA developerom (m/ž). Opis posla uključuje analizu i unaprijeđenje postojećih procesa te predlaganje rješenja za RPA automatizaciju, rad na dizajniranju, razvoju i testiranju softverske robotike te isporuku RPA rješenja na produkciju. Rok za prijavu na oglas ističe 30. svibnja.

Valamar Riviera poziva sve zainteresirane kandidate da se pridruže timu Odjela sustava poslovne inteligencije na radnom mjestu: Specijalist za sustav poslovne inteligencije (m/ž). Nude ti rad u dinamičnom i poticajnom okruženju kod top poslodavca i lidera u turizmu, rad u okruženju koji implementira najnovije trendove na tržištu, mogućnost profesionalnog razvoja te sudjelovanje u edukacijama i dodatne pogodnosti za zaposlenike poput popusta na usluge u Valamarovim objektima te kod partnera diljem cijele Hrvatske. Javi im se do 30. svibnja.

Tvrtka mStart te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu: Senior Java Developer (m/ž). Potrebno je minimalno dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima i vrlo dobro poznavanje Java programskog jezika, a zauzvrat ti nude kontinuirano stručno usavršavanje, stjecanje iskustva kroz projekte u različitim granama industrije, stimulativna primanja, fleksibilno radno vrijeme i mjesto rada, godišnje sistematske preglede i slobodan dan za sistematski, naknadu za ručak i koješta drugo. Svoj životopis im pošalji do 29. svibnja.

NauSYS, prvi cloud based globalni rezervacijski sustav (GDS) za plovila u potpunosti razvijen u Hrvatskoj, traži timske igrače na poziciji Junior Java programer (m/ž) koji su spremni učiti i pridonositi efikasnosti tima svojim radom i zalaganjem. Postani dio veselog tima mladih ljudi koji rade predano u opuštenoj atmosferi. Svoje međusobne odnose grade svakodnevno u odličnom okruženju. Svakako te žele u dugoročnom angažmanu uz mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja. Ako i ti želiš isto, javi im se do 29. svibnja.

Oduvijek te zanimalo kakav je osjećaj raditi u zemlji gdje je trava ‘zelenija’? Tragaš za novim izazovima? Smatraš kako je stiglo vrijeme za promjenu? Ne traži dalje! AA Euro Croatia te poziva da se do 2. lipnja prijaviš na oglas za radno mjesto QA Test Developer (m/ž) i postaneš dijelom njihovog tima! Nude ti konkurentnu plaću, rad na daljinu uz povremenu posjete 'središnjici' u Irskoj i rad u odličnom timu vrhunskih profesionalaca. Zvuči zanimljivo? Nemoj časiti niti časa i javi im se već danas!