karijere

Tražite novi posao? Pogledajte što se nudi u IT-ju

14.06.2021 u 08:27

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled ovotjednih oglasa

EPTI je komercijalno vođena globalna tehnološka tvrtka koja isporučuje cjelovite projekte od ideje i planiranja, preko dizajna i ispitivanja do isporuke. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Senior React Web Developer (m/ž), a novom kolegi nude okruženje u kojem je moguće napredovati i razvijati nove vještine, rad na zanimljivim projektima, fleksibilne uvjete rada, topli obrok i sjajne kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se do 21. lipnja.

ABC TECH Group pruža usluge za razvoj inovativnih softverskih rješenja. Zapošljavaju preko stotinu IT stručnjaka i savjetnika koji se nalaze u Luksemburgu, Ljubljani, Zagrebu, Varaždinu, Sarajevu, Tuzli, Prištini i Beogradu. Tvrtka zapošljava na radnom mjestu Python Developer (m/ž). Njihova ponuda uključuje poticajno radno okruženje, mogućnost brzog napredovanja, fleksibilno radno vrijeme te profesionalni rast i razvoj. Oglas ostaje aktivan do 18. lipnja.

Web rješenja je najveća Drupal agencija u Hrvatskoj. Rade na velikim projektima, podržavaju automatizaciju marketinga za velika poduzeća i grade vlastite mobilne aplikacije. Pritom koriste najbolje prakse i alate, izvrsnu opremu (mac, dell, weber grill), piju najbolje pivo i jedu izvrsne roštilje. Svoj tim žele osnažiti sa dva srednja i viša QA inženjera (m/ž)  s osnovnim znanjem HTML / CSS / JS-a. Javi im se do  21. lipnja i postani dijelom njihova tima.

Alarm automatika, regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite, poziva te da se pridružiš njihovom uspješnom timu na poziciji Razvojni inženjer (m/ž) i iskoristiš svoje potencijale! Nude ti stimulativna nagrađivanja i posebne nagrade za postignuti uspjeh, pet-friendly okruženje, poklone za djecu, potpore za novorođenu djecu, profesionalni napredak i plaćene sportske aktivnosti. Rok za prijavu ističe 24. lipnja.

Senso IS d.o.o. se bavi prodajom, projektiranjem, implementacijom i održavanjem složenih poslovnih informatičkih sustava u segmentima integriranih rješenja za upravljanje poslovnom dokumentacijom i poslovnim procesima. Zapošljavaju na poziciji Web programer – razvojni inženjer (m/ž). Idealan kandidat posjeduje iskustvo u izradi responsive design web aplikacija i poznaje .Net Core razvojne okoline. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 22. lipnja.