POSLASITCA ZA DRUŠTVO

Tražite dobru videoigru za vikend? Preuzmite Overcooked potpuno besplatno

05.06.2020 u 09:56

Bionic
Reading

Izvrsna kooperativna kuharska igra za do četiri igrača Epicova je besplatna igra tjedna. Uhvatite priliku i preuzmite je putem Epic Games Storea

Kooperativna arkadna igra Overcooked odabrana je za Epicovu besplatnu igru tjedna. Riječ je o izuzetno zabavnoj igri za do četiri igrača u kojoj kao tim kuhara nastojite pripremiti jela u rekordno kratkom vremenu. Da biste to postigli, trebat ćete se dogovoriti, uskladiti i uz malo sreće - savladati izazove smještene na niz bizarnih lokacija.

Izvor: Društvene mreže / Autor: team17

Pitate se zašto ovog puta, kao što je i bilo najavljeno, nismo mogli preuzeti Ark: Survival Evolved? Epic odluku opravdava trenutnom situacijom u SAD-u uz objašnjenje koje je stiglo iz razvojnog studija Studio Wildcarda, tvoraca same igre.

'S obzirom na situaciju u SAD-u i ostatku svijeta, promijenit ćemo slavlje unutar ARK-a na 11. lipnja. Razumijemo da je naša zajednica očekivala parti unutar igre i otvaranje nove ekspanzije Crystal Isles te se nadamo da ćete nam se pridružiti idućeg tjedna, 11. lipnja. Smatramo da bi bilo neprikladno slaviti tijekom trenutnih vremena, s obzirom da se dešavaju puno veće svari. Vjerujemo da je sad važnije da se čuju neki drugi glasovi' pisalo je u službenoj objavi Wildcarda.