it oglasi

Traje potraga za programerima, računalnim tehničarima i 'cyber čuvarima', pogledajte tko sve zapošljava ovaj tjedan i po kakvim uvjetima

28.06.2021 u 13:07

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled najzaniljivijih ovotjednih oglasa

Započinješ dan s kavom dok na netu čitaš što ima novoga u Hrvatskoj i svijetu. Radiš u mladom i kreativnom timu, na velikim projektima uz pokoji manji za opuštanje. Razvijaš se u atmosferi bez ili s malom dozom stresa, opuštajući se uz dobru glazbu i nezaobilazni ručak. Educiraš se interno, te do par puta godišnje u akademijama uspješnih kompanija. I naravno, zabavljaš se na partijima. Zvuči zanimljivo? Sve to i mnogo više te očekuje u tvrtki GEICO TAIKISHA CONTROLS, a tebi samo preostaje da se do 2. srpnja prijaviš na oglas za poziciju PLC programera (m/ž) i postaneš dio njihovog tima!

Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. S obzirom na daljnji razvoj poslovanja traže osobu za rad u Zagrebu, na radnom mjestu: IT programer – specijalist (m/ž). Novim kolegama nude rad na neodređeno s probnim rokom, izazovan i dinamičan posao te mogućnost stručnog usavršavanja. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s minimalno 3 godine radnog iskustva, a rok za prijavu na oglas ističe 30. lipnja.

AA Euro Group, specijalizirana tvrtka za zapošljavanje na području Europske unije, zapošljava na poziciji Full Stack/Backend Developer (m/ž). Bit ćeš dio dinamičnog tima koji razvija interaktivnu 3D web aplikaciju, a tvrtka novim kolegama nudi rad na daljinu, priliku za rad s vještim timom profesionalaca, plaću u rasponu od 300 do 400 eura dnevno te ugovor na godinu dana. Poželjno je iskustvo u radu u agilnim okruženjima, a svoj životopis im možeš poslati do 2. srpnja.

KM CROATIA pod motom ''jedinstvena kombinacija preciznosti i snage'' objedinjuje dva najbrže rastuća metalurška poduzeća u Hrvatskoj, KM Kovnica i KM Alati, koja se bave izradom i obradom metala za autoindustriju. Želiš li i ti biti dio dinamičnog tima koji svojim progresivnim i pozitivnim pristupom kreira uspjeh? Pridruži im se na poziciji Računalni tehničar (m/ž). Nude ti inspirativno radno okruženje, osiguran topli obrok, stalne edukacije i usavršavanja, regres, uskrsnicu, dar za dijete te mogućnost napretka.

Želiš li biti jedinstven, pokazati vještine koje posjeduješ, baviti se stvarima koje se čine kao fikcija? Želiš li hvatati napadače, spriječiti upade, razvijati vještine i tražiti tu iglu u plastu sijena? Imamo posao baš za tebe! Zaposli se kao Cyber Guardian (m/ž) u tvrtki Diverto. Potrebno je posjedovati minimalno 2 godine radnog iskustva u informacijskoj tehnologiji i poznavati analizu malicioznog koda. Pored rada na izazovnim projektima, tvrtka nudi fleksibilne uvjete rada, mogućnost razvoja, igranje CTF-ova, team building druženja i stimulativna primanja. Javi im se do 4. srpnja.