DIGITALNA BUDUĆNOST GLAZBE

Svratite na prvi hrvatski glazbeni meetup!

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 19.11.2015 12:25
  • Objavljeno 19.11.2015 u 12:25
djevojka glazba muzika slušalice ples

djevojka glazba muzika slušalice ples

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

HDS ZAMP i glazbena udruga Unison, pozivaju sve zainteresirane na meetup koji će biti održan u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu u četvrtak, 26. studenog, od 17 sati

Sudjelovanje su najavili brojni predstavnici glazbene industrije - autori, izvođači, producenti - kao i predstavnici domaćih startupova i tehnološkog sektora

Cilj prvog glazbenog meetupa je povezivanje glazbene i tehnološke zajednice te otkrivanje područja na kojem bi se u budućnosti mogla ostvariti zajednička suradnja.

S temom 'Digitalna budućnost hrvatske glazbe', trebao bi poslužiti kao polazište diskusije koja će se dotaknuti odnosa glazbenika i digitalnih glazbenih servisa, razvoja aplikacija, društvenih mreža i ostalih tema zanimljivih glazbenicima, ali i 'digitalcima'.


Kao dio kulturnih i kreativnih industrija, oba sektora imaju ogroman gospodarski potencijal, ali i brojne izazove koji su pred njima, pogotovo u kontekstu digitalnog tržišta. Prepoznavanje tih izazova i zajednička inicijativa ishodišta su meetupa koji bi, po željama organizatora, trebao prerasti u redovan događaj.

Meetup će biti održan u sklopu konferencije 'MAKK'.

Više:MAKK

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!