NOVA ERA

Što za sve nas znači suradnja Microsofta i Casija?

09.04.2017 u 09:25

Bionic
Reading

Softverski div i poznati proizvođač satova ujedinili su snage te se čini da kreću u zajednički pohod na tržište

Početkom tjedna Microsoft Technology Licensing LLC i Casio Computer Co. Ltd. objavili su novi ugovor o licenciranju patenata koji uključuju široku lepezu tehnologija za pametne satove. Pametni satovi iz Casia koji uključuju modele WSD-F10 i WSD-F20 uključivat će moderniziranu osobnu povezivost. Pod ovim uračunavamo nadgledanje aktivnosti, mjerač visine, barometar i kompas.

'Pametni satovi iz Casija kombinirani s Microsoftovom tehnologijim pomoći će kupcima diljem svijeta da postignu više korištenjem svojih nosivih gadgeta' rekao je Micky Minhas, glava Microsoft Technology Licencinga LLC. 'Ovo je izvanredno partnerstvo koje se nadovezuje na već poznatu Microsoftovu tradiciju inovacije i tehnologije koja pogoni prenosive uređaje kako bi poboljšao najbolje proizvode u klasi koje, naravno, dolaze iz Casija'.

Casio WSD F20 Izvor: Društvene mreže / Autor: Casio

'Casio je u cijelosti posvećen stvaranju inovativnih proizvoda za sve naše kupce, a ovo partnestvo temelji se na našem dugoročnom i uspješnom partnerstvu s Microsoftom koje je pokrilo proizvode i rješenja koja se šire od industrijskih prijenosnih terminala do poslovnih informacijskih sustava' rekao je Hiroshi Okomura, generalni menadžer intelektualnog vlasništva i pravnog odjela u Casiju.

Ugovor s Casiom pridružuje se preko 1200 drugih koje je Microsoft potpisao nakon početka svojeg projekta za licenciranje intelektualnog vlasništva u 2003. Microsoft je, podsjetimo, prekinuo distribuciju i proizvodnju svojeg Banda 2 prošle godine.

više