STIGAO U HRVATSKU

Što sve može Microsoftov uređaj za mješovitu stvarnost?

  • Autor: D.R.
  • Zadnja izmjena 02.11.2017 09:58
  • Objavljeno 02.11.2017 u 09:55
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Microsoft

Mješovita stvarnost ključna je za interakciju s podacima u tri dimenzije, a HoloLens stigao je na 29 tržišta Europe, među njima i hrvatsko

Na konferenciji Future Decoded, koja se održava u Londonu  Microsoft je objavio da Microsoft HoloLens, prvo samostalno holografsko računalo sa sustavom Windows 10, postaje dostupno na 29 novih tržišta u Europi - Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Cipru, Češkoj , Danskoj, Estoniji, Finskoj, Grčkoj, Mađarskoj, Islandu, Italiji, Latviji, Lihtenštajnu, Litvi, Luksemburgu, Malti, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj i Turskoj.

'Mješovita stvarnost ima potencijal pomoći klijentima i tvrtkama širom svijeta napraviti stvari koje do sada nisu bile moguće. Mješovita stvarnost će pomoći tvrtkama i njihovim zaposlenicima da dovrše ključne zadatke brže, sigurnije, učinkovitije i stvorit će nove načine povezivanja s korisnicima i partnerima', istaknuto je.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Microsoft

Microsoft je najavo HoloLens u siječnju 2015. i ustupio ga programerima i poslovnim partnerima u Sjedinjenim Državama i Kanadi, 31. ožujka 2016. godine. Više o Microsoft HoloLens Developer Edition i Commercial Suite, i Windows mješovitoj stvarnosti saznajte ovdje.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Microsoft

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!