S ovim poklonom ne možete pogriješiti

Što pokloniti ovog Božića?

16.12.2019 u 11:09

Bionic
Reading

Stigao nam je Advent, a s njime već tradicionalno dolazi i briga oko toga što pokloniti našim najmilijima za Božić. Ako vam je dosta traganja i višesatnog hodanja po dućanima te poklanjanja čarapa i rukavica, donosimo vam pet ideja za poklone koje možete staviti ispod bora

1. Parfem

Parfemi su zasigurno jedan od najčešće darivanih poklona tijekom cijele godine. Lijepim pakiranjima koja savršeno izgledaju pod borom teško je odoljeti, a najbitnije je znati koji parfem osoba kojoj ga poklanjamo preferira. Nemojte da vam se dogodi da poklonite parfem koji osoba nikada neće nositi. Također, miris parfema traje duže od blagdana.

2. Božićni pulover

Ugly Christmas sweaters svake godine postaju sve zanimljiviji, popularniji i šareniji – od slatkih medvjedića, snjegovića, sobova ili pingvina. Savršena su kombinacija za druženje s prijateljima na Adventu ili božićne zabave i u svaku zimsku garderobu donose dašak blagdanske čarolije. Također, ove slatke božićne pulovere možete pokloniti cijeloj obitelji i napraviti jednu zajedničku obiteljsku razglednicu koja će vas uveseljavati svake godine.

3. Samsung Galaxy S10e, S10 ili S10+ pametni telefon

Nešto bez čega više ne možemo živjeti su „naše produžene ruke“, odnosno pametni telefoni. Samsung je početkom ove godine predstavio Samsung Galaxy S10e, S10 i S10+, koji su donijeli niz tehnoloških novotarija zbog kojih smatramo da su ovo jedni od najboljih pametnih telefona koji se trenutno nalaze na tržištu. Samsung Galaxy S10+ ima prvi na svijetu Dynamic AMOLED zaslon koji podržava HDR10+ prikaz, pružajući nevjerojatan doživljaj slike. Također, ovi uređaj dolaze s višefunkcionalnim kamerama koje će unijeti revoluciju u vaše fotografije i video zapise, a možete ih koristiti i kao punjač jer imaju mogućnost reverzibilnog bežičnog punjenja. S ovim poklonom ne možete pogriješiti!

4. Knjiga

Neki smatraju da ne postoji ništa trajnije od dobre knjige, a ukoliko u obitelji ili među prijateljima imate osobu koja obožava čitati, ona je odličan poklon. To može biti jedan od najnovijih naslova iz knjižara ili prvo izdanje omiljene knjige. Također, ono na što ne smijete zaboraviti prilikom davanja ovog poklona je posveta koja će vlasnika uvijek podsjećati na to tko mu je poklonio knjigu i zašto.

5. Društvene igre

Pictionary, Tabu i Drinkopoly samo su neke od društvenih igara koje su doživjele pravi boom i kojima su započeli oni vikendi kojih ćemo se zauvijek sjećati. Poklonite svojim prijateljima društvene igre uz koje ćete se uvijek družiti i zabavljati. Ili možda ne – ovisno o tome koliko ste kompetitivni te igrate li Uno ili Monopoly.