TEHNO SAVJETI

Što kad zaboravite lozinku za Netflix? Ne brinite - postoji rješenje

22.04.2021 u 07:06

Bionic
Reading

Ako ste zbog nekog razloga izgubili zaporku za popularni streaming servis, njezin povratak je jednostavan i brz - sve što vam treba je malo vremena i internetski preglednik

Koji god razlog gubitka vaše lozinke za Neftlix, rezultati su uvijek isti - ne možete gledati omiljene serije jer se niste uspjeli prijaviti. Ako ste isprobali sve opcije poput potrage za zapisanom lozinkom pokušajem prisjećanja točne kombinacije slova i brojki, preostaje vam resetiranje lozinke koje se, prema našem iskustvu, pokazalo najučinkovitijom metodom.

Samo obratite pažnju da ćete se, nakon što upišete novu lozinku, na svim uređajima morati opet prijaviti. Za početak na stranici za prijavu pronađite opciju 'Need help'. Nakon što na to kliknete, upišite svoju email adresu i kliknite na 'Email Me'. Uskoro biste trebali dobiti poruku s poveznicom za promjenu lozinke koji ćete kliknuti i na prikazanoj internetskoj stranici upisati novu lozinku.

Ako vam je tako lakše, lozinku možete mijenjati i pomoću tekstualne poruke. Upišite broj vezan uz vaš profil i dobit ćete kod kojim ćete moći resetirati lozinku. Ovo, podsjetimo, neće raditi osim ako ste telefonski broj povezali s vašim Netflix računom.

U slučaju da vam ni jedna od ovih metoda ne pomaže, morat ćete kliknuti na 'I don't remember my email or phone' i upisati vaše ime i broj kreditne kartice. Ako Netflix plaćate nekom drugom metodom, morat ćete ih kontaktirati za resetiranje lozinke, zaključuje Makeuseof.