POKLOPILO SE

Stiže li to Xiaomi Mi 10 isti dan kad i Samsungov Galaxy S20?

20.01.2020 u 12:36

Bionic
Reading

Tijekom nekoliko nadolazećih tjedana čeka nas nekoliko većih premijera pametnih telefona. Čini se kako bi se predstavljanja za njih dva mogla - slučajno ili ne - poklopiti

Pojavila su se nagađanja prema kojima će novi Xiaomijev top model pametnog telefona Mi 10 biti predstavljen isti dan kad i Samsungov Galaxy S20 - u utorak, 11. veljače.

Tu je informaciju objavilo tehnološko web odredište GizChina, skupa s promotivnim posterom za Mi 10. Na posteru je naveden datum 11. veljače za premijeru u Kini. Moguće je kako će globalna premijera biti dan kasnije, u srijedu 12. veljače.

gadgeti za svačiji džep

Samopunjivi bežični punjači, pametni selfi štapovi, roboti... Ovo su najbolji dodaci za mobilne telefone koji smo vidjeli na CES-u

Pogledaj galeriju

Od ranije je poznato kako će Samsungovo događanje Unpacked biti održano 11. veljače u San Franciscu (SAD). Očekuje se kako će tijekom tog događanja predstaviti nove top modele smartfona iz serije Galaxy S, kao i Galaxy Fold 2 te nove bežične slušalice.

Pokaže li se informacija o datumu predstavljanja nove Xiaomijeve perjanice, bilo bi zanimljivo doznati zašto su se u toj tvrtci odlučili na premijeru koju će Samsungovo događanje u velikoj mjeri zasjeniti.

Mi 10 je trebao biti prvi smartfon s procesorom Snapdragon 865. Zbog vremenske razlike između Kine i SAD-a moguće je kako će ih Samsung u tome prestići.

Na spomenutom posteru su prikazani Mi 10 i Mi 10 Pro. Ako je riječ o vjernom prikazu, čini se kako se neće razlikovati bitno od drugih Xiaomijevih smartfona osim što će imati kamere pod crnom trakom na lijevoj strani uređaja straga, slično kao i konceptualni smartfon Xiaomi MIx Alpha, piše Tech Radar.