PRIJAVE DO 10. LIPNJA

Startupovi, kreće natjecanje za 15 tisuća kuna

23.05.2018 u 12:36

Bionic
Reading

Natjecanje inovativnih poduzetničkih ideja i projekata #startupZG bit će održano 16. i 17. lipnja. Najbolji tim očekuje mentoriranje i novčana nagrada

Natjecanje #startupZG bit će održano 16. i 17. lipnja u organizaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, i uz podršku Algebre.

U sklopu natjecanja, timovi koji žele razviti svoju ideju uz pomoć mentora imaju priliku naučiti kako od ideje stvoriti poslovni projekt, mogu čuti što stručnjaci i mentori misle o njihovoj ideji te kroz konkretno natjecanje provjeravaju koliko poduzetničkog duha uistinu imaju.

SKYPORT

Uber ovako zamišlja zračne luke za futurističke leteće taksije

Pogledaj galeriju

Najbolji tim ima priliku osvojiti nagradu vrijednu 15 tisuća kuna. Na natjecanje se mogu prijaviti svi oni koji imaju ideju, ili su bez nje ali bi se htjeli priključiti nekom od timova.

Natjecanje #startupZG je dio ciklusa poduzetničkih i startup događanja koja ZIP organizira od 2015. godine, kako u Zagrebu tako i u drugim gradovima kao što su Koprivnica i Velika Gorica. Kroz dosadašnja je natjecanja poduzetničkih ideja koje je organizirao ZIP prošlo više od 250 poduzetnika, 100 timova i ideja.

Prijave za #startupZG otvorene su do 10. lipnja 2018. u ponoć. Prijaviti se možete ovdje.