oradian

Domaći startup najavljuje nova zapošljavanja nakon munjevitog rasta

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 14.05.2018 13:05
  • Objavljeno 14.05.2018 u 13:05
tportal

Izvor: Oradian / Autor: Oradian

Financijski startup Oradian je od lipnja prošle godine zaposlio 50 novih djelatnika. Do kraja godine zaposlit će još deset

U prvih pet godina Oradian je od četveročlanog osnivačkog tima narastao do 50 zaposlenika, dok je od lipnja 2017. do svibnja 2018. godine broj djelatnika udvostručio s 50 na 100.

imate li ih i vi

Ovo su znakovi da ste inteligentniji nego što mislite

Pogledaj galeriju
11

Danas Oradian ima oko 60 djelatnika koji rade u sjedištu kompanije u Zagrebu i 40 djelatnika koje rade na tržištima na kojima su prisutni.

'Podrška naših investitora učinila je naše globalno širenje i stvaranje naših tržišnih timova mogućim', rekao je suosnivač i izvršni direktor Oradiana Antonio Šeparović.

Oradian nastavlja sa zapošljavanjem i to s deset novih članova tima mjesečno u nadolazećoj godini. Traže kadrove za svih šest odjela.

Oradian pruža usluge i setove alata u računalnom oblaku financijskim institucijama u zabačenim, teško dostupnim zajednicama na temelju pretplate.

Okupljaju više od 60 financijskih institucija u osam država, s posebnim fokusom na Filipine i Nigeriju, koje pružaju pristup financijskim uslugama za više od milijun krajnjih korisnika diljem jugoistočne Azije te zapadne i istočne Afrike.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!