HUB:RAUM, HT, ISKON I ZIP ZOVU

Startupovi, javite se na IdeaPitch

07.11.2013 u 10:50

Bionic
Reading

Natjecanje će biti održano 8. studenog u 17 sati u Zagrebu, Zvonimirova 8 (ZIP Events). Najbolji tim odlazi u Krakow s pokrivenim troškovima na osmodnevni program WARP za startupove

Hrvatski Telekom, Iskon, Zagrebački inkubator poduzetništva i hub:raum organiziraju IdeaPitch, natjecanje u prezentiranju ideja za startupove koji žele ući u program WARP u Krakowu, sa svim plaćenim troškovima puta i boravka.

Natjecanje će biti održano 8. studenog u 17 sati u Zagrebu, Zvonimirova 8 (ZIP Events). U žiriju natjecanja nalaze se Ivan Petković (HT), Luka Sučić (hub:raum), Nikša Gopčević (Iskon), Ivo Špigel (ZIP) i Ivan Brezak Brkan (Netokracija).

Svaki će tim imati pravo na petominutno predstavljanje svoga projekta na engleskome jeziku. Prihvaćaju se ideje u fazi koncepta, a samih selekcija prijava neće biti - svi koji se prijave dobivaju pet minuta za prezentaciju.

Bitno je dobro prezentirati ideju, kao i njenu pozadinu te način na koji se ona uklapa u svijet telekoma. Dakako, prijaviti se mogu svi startupovi, bez obzira na državu u kojoj su osnovani.

Svi ovi spomenuti trendovi međusobno se isprepliću, a kombinacije pojedinih trendova i utjecaja odlike su današnjih inovativnih rješenja.

Ideja minimalno treba sadržati opis problema koji startup rješava - kroz priču iz korisničke perspektive, vizualni prikaz rješenja te odgovor na pitanje koristi li rješenje kakav digitalan sadržaj i, ako da, koji?

Dodatno, potrebno je pojasniti zašto je upravo vaše rješenje najbolje, navedite i kako ste zamislili nastup na tržištu te kako ideja, odnosno rješenje zarađuje.

Najbolji tim odlazi na osmodnevni program za startupove u Krakow s pokrivenim troškovima.

Možete se prijaviti u četiri jednostavna koraka:

1) Posjetite hubraum.com/apply

2) Odaberite accelerator i Krakow

3) Ispunite podatke i dodajte 'Idea Pitch - ' prije imena projekta

Uvod u ovo natjecanje bila je radionica koju je održao Ivan Petković iz Hrvatskog Telekoma, koju možete pogledati ovdje

Možete pogledati i snimku cijele radionice: