IGRAĆE KONZOLE

Sony je službeno najavio dvije šarene verzije kontrolera za PlayStation 5

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 14.05.2021 09:59
  • Objavljeno 14.05.2021 u 09:55
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sony

U ponudi će biti dvije nijanse - Cosmic Red i Midnight Black, a prodavat će se po cijeni od 74.99 odnosno 69,99 dolara

Premda se i dalje nalazimo u eri nestašice PlayStation 5 konzola, Sony je ponudu periferija odlučio obogatiti sa čak dva nova DualSense kontrolera. Ako vam bijeli DualSense koji dolazi s konzolom previše ne odgovara, na raspolaganju će uskoro biti i Cosmic Red (crvena) i Midnight Black (crna).

Novi kontroler stiže u 'dvije suptilno različite nijanse crne sa blago sivim detaljima inspirirane promatranjem zvjezdanog neba'.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sony

Crvena inačica koja zbog nepoznatih razloga košta 5 dolara više 'inspirirana je živopisnim nijansama crvene kakvu vidimo na fotografijama dubokog svemira' piše na službenom blogu PlayStation.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sony

Oba kontrolera povezuje blaga prisutnost plave koja stvara 'jedinstvene nijanse crvene i crne' komentirao je dizajner Satoshi Aoyagi.

Crveni i crni DualSense trenutno su dostupni putem prednarudžbame na Sonyjevoj službenoj stranici. Midnight Black u SAD-u košta 69.99 dolara, dok za crvenkasti Cosmic Red treba izdvojiti 74.99 dolara. Službeni datum izlaska oba kontrolera je 11. lipanj.