DIJELIT ĆE SVAŠTA

Sony je spreman za Svjetsko prvenstvo u nogometu

28.05.2014 u 15:43

Bionic
Reading

Japanska korporacija, kao službena FIFA-ina partnerica za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u nogometu, pripremila je aplikaciju za globalnu nagradnu igru u kojoj će podijeliti hrpu svojih proizvoda i put u Maroko

Sony namjerava u prodaju pustiti ograničenu seriju proizvoda iz linije SmartWear Experience. Među njima su brazilska izdanja uređaja kao što su SmartBand, SmartWatch 2, stereo Bluetooth slušalice SBH20 i bežični zvučnik SRS-BTV5.


Predstavili su i Sony Football Challenge, novu aplikaciju za Xperia Lounge koja će nuditi informacije, obavijesti i novosti vezane uz najveće nogometno natjecanje na svijetu, ali i igru predviđanja ishoda za sve 64 utakmice.

Tako ćete se s prognozama moći natjecati protiv prijatelja i drugih zaljubljenika u nogomet. Aplikacija će bilježiti vaše uspjehe i neuspjehe te pokazati kako stojite u odnosu na druge na globalnoj ljestvici.

Imate li SmartWatch 2 ili SmartBand, aplikacija će se povezati s vašom Xperiom kako bi vam dala informacije i obavijesti na početku i kraju utakmice te u poluvremenu. Ako koristite verziju namijenjenu samo pametnim telefonima putem Xperie Longue, sve će stizati putem trake za obavijesti.

Nakon završetka finala, sto najbolje plasiranih dobit će nagrade, u rasponu od VIP paketa (koji uključuje putovanje u Maroko na FIFA-in Svjetski klupski kup) do niza pametnih telefona iz serije Xperia i dodataka za njih.

Prvoplasirani će tako dobiti put u Maroko, vrećicu Sonyjevih proizvoda, PlayStation 4, tablet računalo Xperia Z2, objektiv QX100, pametni telefon Xperia Z2, pametnu narukvicu SmartBand SWR10 i maskotu Svjetskog prvenstva, objavili su na Sonyjevom službenom blogu